Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lepattintani, hogy csak barátok legyünk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki rámírt Facebook-on, és beszélgetünk, meg már találkozunk is elvileg, a helyzet miatt a telószámomat is meg kellett neki adnom, de én amúgy nem akarok tőle semmit, csak hogy barátok legyünk, de szerintem ő többet szeretne:/ Írja mindig, hogy milyen cuki vagyok, meg hogy írj ha vagy, amikor el kell mennem, nagyon rámkattant most. Én pedig kedves vagyok vele, mert nem akarom megbántani, de azt is mondta, hogy majd találkozhatnánk ketten is, a választ sikerült kikerülnöm, de akkor is. Mit tegyek? Még konkrétan nem mondanám, hogy bepróbálkozott, de akkor meg megbántom majd..:/2012. aug. 20. 14:10
1/12 anonim válasza:
Ha őszinte vagy, akkor igazán nem bántod meg, és akkor lesz a legegyszerűbb "ügyintézés". Ne kertelj. Kicsit így is, úgy is rosszul eshet neki, de ez van.
2/12 anonim válasza:
mi bajod van vele? a szőke hercegre vársz? nem az ideálod? mellesleg akármit mondasz, megfog bántódni, szóval minél előbb beszélj vele őszintén...
3/12 anonim válasza:
Mindenképp közöld vele hogy nem tetszik neked.
4/12 anonim válasza:
Szerintem is akkor jársz a legjobban ha kerek perec közlöd vele a tényállást. Ez a legtisztább és hosszú távon így okozod a legkisebb kárt.
5/12 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy a szőke hercegre várok? Nem az esetem, de nagyon rendes, jó barát szerintem:) Ha szóba kerül, akkor mindenképpen megmondom neki.
2012. aug. 20. 14:23
6/12 anonim válasza:
Beszélgetés közben célozgass a pasidra/szerelmedre/tőle különböző férfiideálodra.
7/12 anonim válasza:
Mond meg neki hogy nem akarsz vele járni csak barátként tekintesz rá. Ha jól sejtem csak akkor fog barátkozni ha ezt az egyszerű dolgot nagyon mellébeszélve mondod meg neki és úgy fogja hinni még van esélye.
8/12 anonim válasza:
14:44-es szerintem az a legrosszabb amit csinálhat. Nem tudom lány vagy e vagy fiú de ha teneked valaki bejön és beszélgettek akár személyesen is és avval kezd el traktálni a másik fél hogy őneki valaki más mennyire bejön az "fantasztikus érzés lehet" nem gondolod.
9/12 anonim válasza:
Hehe, ismerősnek tűnsz a leírtak alapján... :D
10/12 anonim válasza:
Legyél őszinte vazzeg! Mondd meg neki, hogy csak barát semmi több! Mit kell ezen annyira variálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!