Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit akar? Miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit akar? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

majdnem minden nap talizunk, jó fej srác és jól elvagyunk...

magához húz és megölel, volt hogy fáztam és megölelt és a karjaiban tartott és ölelgetett...mondta hogy tetszem neki...

véletlenül rálépett a lábamra aztán elmosolyodott és mondta hogy jóváteszi és megcsókolt :$

Nekem kellene rákérdeznem hogy kapcsit akar vagy csak játszik? Mit akarhat? Szerintetek szórakozik vagy járni akar velem?

2009. júl. 23. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hivott el meg sehova?
2009. júl. 23. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ő keres téged vagy te erőlteted?
2009. júl. 23. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

nem én erőltetem és nyomulok rá...

minden nap küld 1-2 smst hogy mivan velem és hogy mit csinálok vagy hogy van e kedvem talizni...

hívott házibuliba, el is mentünk együtt...de amúgy dolgozik ő is meg én is így fáradtak vagyunk és nem járunk el semerre...kocsikázunk, sétálunk...stb

2009. júl. 23. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem úgy tűnik, kapcsolatot akar veled

tessék leküzdeni a fáradtságot és közös programot szervezni, pl. irány a strand!

2009. júl. 23. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ő úgy tűnik, olyan udvarolgatós típus. Hagyd, hagy csinálja tovább. Ez ooolyan cukkí! :) Idő kérdése, és megkérdezi, hogy járnál e vele.

Ja...amúgy ő már lehet úgy veszi, hogy jártok, mert hallottam már olyanról, hogy nem mondták ki, hanem egyértelmű volt a szitu. Sőt, én magam is voltam már ilyen helyzetben. De ez nem tuti!!!!

2009. júl. 23. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!