Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, aki félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki félénk volt de sikerült megemberelnie magát?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy kevés önbizalommal rendelkező fiú volt, nem nagyon merte a lányok társaságát keresni, ha esetleg mégis összeakadt eggyel nem nagyon tudta hogy viselkedjen, félt attól hogy ki mit gondolt róla, úgy érezte hogy neki esélytelen hogy valaha is lehessen barátnője. De aztán valami folytán (akár edzett és sportos alkata lett, akár csak simán megunta a dolgot és összeszedte magát lelkileg) sikerült változtatnia és már sikeres a lányok körében, társaságban.

Szóval kérdésem arra vonatkozik, van-e olyan akivel Pál fordulat történt

2012. aug. 19. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem: tegyél meg mindent, hogy több önbizalmad legyen: sport a jobb alakért, néhány jó ruha, hogy jól nézz ki stb. de elsősorban magadnak próbálj meg megfelelni ne a csajok elvárásának, az úgysem fog menni soha.

És kurv@ra szard le ha visszautasítanak, ha elég csajt szólítasz le a nagy számok törvénye alapján úgyis beesik néhány.

2012. aug. 19. 23:13
 2/12 anonim ***** válasza:
igen van
2012. aug. 19. 23:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm az értelmes hozzászólást.
2012. aug. 19. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:

van, szép fokozatosan kell lépésről lépésre haladni :)

én aszittem sose fog sikerülni, most mégis ugyan úgy poénkodok a csajokkal lazán mint a haverokkal :)

2012. aug. 19. 23:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Párom.

Sosem volt nagy nőcsábász, kis félénk, visszahúzódó, de odatette magát, ha kapcsolatról volt szó.

2012. aug. 19. 23:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Én még most is félénk vagyok. 15/f
2012. aug. 20. 01:05
 7/12 anonim ***** válasza:
én egy éve kezdtem el kondizni, aminek látszik az eredménye. 20 kilót szedtem fel aminek nagy része izom. jobban öltözködöm, több az önbizalmam. 1 hónapja van egy komoly kapcsolatom, és egy csomó lánynak tetszem. régen nem volt így. a lányok meg se néztek, semmibe vettek. oda se mertem menni hozzájuk. 17/F
2012. aug. 21. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki most odavan értem... Hónapok kellettek neki, mire elhívott randizni... De megtette. Eljutott a bókolásig, most már abba se akarja hagyni...:)

18/L

2012. aug. 21. 22:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de inkább az érdekelne, hogy hogyan sikerült, hogyan érte el a barátotok. Mint pl. a #7. válasz.
2012. aug. 21. 22:52
 10/12 Hunter92 ***** válasza:
Rám nagyjából igaz volt minden, amiket a kérdésben írtál. Mondjuk a nők társaságával sosem volt gondom, mindig jól el voltam velük, de régen egyikkel sem jutottam tovább a barátságnál. A változás még általános iskolában kezdődött, talán 8-ban, amikor elkezdtem edzeni. Ezután sokáig semmi. Az önbizalmam nőtt valamennyit a edzés miatt, de még mindig a béka segge alatt volt és fogalmam sem volt róla, hogy viselkedjek úgy egy nővel, hogy ne csak barátként tekintsen rám, hanem férfiként is. 9-ben meghalt apám. Na akkor teljesen összezuhantam. Kb. 3 évig voltam depressziós. Igaz ennek inkább csak itthon jöttel elő a jelei, amikor egyedül voltam, társaságban nem volt gond. Mondanom sem kell, hogy ebben az időszakban mégannyira se voltam sikeres a nőkkel, mint előtte. A gyökeres változás akkor kezdődött, amikor elolvastam Andrew Matthews két motivációs könyvét. Azóta elolvastam többet is. Rengeteg motivációs és önfejlesztő könyv van már mögöttem. És ennél is több időt és energiát öltem abba, hogy megértsem a nőket, a gondolkodásukat, hogy mi alapján döntenek, választanak, mivel lehet bennünk vonzalmat kelteni és még egy csomó mindent a nőkkel kapcsolatban. Szerencsére erről is találtam rengeteg könyvet és egyéb anyagokat. Jelenleg ott tartok, hogy nem igazán vannak negatív gondolataim, nagyon ritka. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok akkor is, ha épp nincs senkim. Az önbizalmam az eget verdesi, de nem vagyok egoista, az ego és az önbizalom két külön dolog. Amire nagyon büszke vagyok az az, hogy már nagyon nagyon régóta nem hagyta el a számat a híres kérdés: "Ki érti a nőket?" Nem siránkoztam, mint ahogy itt sokan teszik, hogy "miért nem szeretnek a nők, hiszen milyen rendes vagyok" meg, hogy "minden nő hülye", "nincsenek már rendes lányok" stb. Eldöntöttem, hogy mit akarok (megérteni a nőket, megtanulni jól bánni velük) és mindent megtettem, amit csak tudtam, hogy elérjem, amit akarok. Minden erőmmel azon voltam, hogy egy vonzó, sikeres személyiséget alakítsak ki, hogy mindent rendbe tegyek az életemben és őszintén elmondhassam magamról, hogy boldog vagyok. Vannak akik úgy születnek, hogy mindezt tudják. Én nem tartozom közéjük. De nem nyavalyogtam, hanem amikor a sokadik pofont kaptam az élettől, felálltam és megtanultam, hogyan kell kivédeni. Ennyi lenne az én sztorim. :D
2012. szept. 4. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!