Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, hogy a szép lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a szép lányokat kevesebben hívják randira? (főleg lányok válaszát várom és kort is írjatok)

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 21:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint igaz, hogy a szép (nem plázacica) lányokhoz kevesebben mennek oda, de akik ilyenkor nem mennek oda azok jól teszik? A szép lányoknál mennyire van esélye egy átlagos kinézetű fiúnak? Mert én még 18 éves létemre nem nagyon próbálkoztam csajozással, mert mindig arra gondoltam hogy az átlagos vagy kicsit jobb kinézetem miatt nem adnának esélyt, hiszen nálam jóképűbb pasik is vannak, pedig tudom hogyha adnának egy esélyt akkor megkedvelnének (okos, aranyos, kedves, vicces srác vagyok). Pedig most már jó lenne egy barátnő.
2012. aug. 21. 10:03
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem is sokan mondják ,hogy szép vagyok,kedves,minden rendben van velem.A fiúk is megnéznek ,de még egy se jött oda hozzám.Az osztályomból is sok fiúnak tetszettem ,de senki nem lépett.Ez van..talán majd egyszer.
2012. aug. 22. 18:06
 13/31 anonim válasza:
81%
Ezt a csúnya lányok monológja. Igaz, h a legtöbb csaj szépnek tartja magát??:))
2012. aug. 22. 18:09
 14/31 imaprincess_diebitch válasza:
88%
Hát engem sokszor hívnak :)
2012. aug. 22. 18:14
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
hali engem mindig a csúnya fiúk hívnak randira, pedig szép lánynak mondanak. VAgy senki...
2012. aug. 22. 18:16
 16/31 anonim ***** válasza:
én szerintem csúnya vagyok, még is sokan flörtölnek velem, és leszólítanak az utcán. ezért nem is akarok szebb lenni :P
2012. aug. 22. 18:17
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

engem szép lánynak tartanak, de én a "csúnya" pasikra bukom és inkább én kezdeményezek.

Mondjuk mostani páromnál ez fordítva volt és csak ő állítja be magát csúnyának, igazából átlagos, sportos, de helyes kis pocakja van és nagy dumája. :-D

25N

2012. aug. 22. 18:19
 18/31 anonim válasza:
39%
hozzám inkább idősebb fiúk jönnek oda (pl. én 14, míg ők 20-28) nem csinálok belőle gondot, ahogy a legtöbb lány sem (sztem), ha nekem szimpi, rákérdezek, h máskor is összefutunk e? ha nem akkor ennyi, 1 nap beszélgettünk és kész :)
2012. aug. 22. 20:00
 19/31 anonim válasza:
100%
Engem nagyon sok fiú elhív randizni, és nagyon sokkal nagyon jól kijövök. Ez azért lehet mert én minden fiúval ugyanúgy barátkozok és én nem külső alapján választok. Jó nyilván a külső ami megfog de a belső ami megtart. Nem a saját véleményem de nagyon sokan azt mondják, hogy szép vagyok..ízlések és pofonok, de csúnyának és sem mondanám magam. Exbarátommal 1évig jártunk, pedig mindenki azt mondta, hogy ő nem az én csoportom. Én viszont ezzel nem foglalkoztam és mindennél jobban szerettem.:) Szóval ne csináljatok kérlek abból sztereotípiát, hogy minden szép lány bunkó, és le se szarja a kevésbé helyes pasikat. Vannak ám kivételek.
2012. aug. 22. 20:10
 20/31 anonim ***** válasza:

Ki számít szépnek?

Szép az, aki jól öltözködik, márkás és drága cuccokba, sokat ad a külsejére, órákon át készülődik, hogy a smink, a haj és a ruha is tökéletesen passzoljon? Mert ha a plázamacskákra gondolsz, akkor igen, lehet... de ők amúgy is ellenszenvesek és csak megalázzák azt, aki nem "elég jó" nekik.

Ismerek pár (kevés) olyan lányt, akik arcra olyanok, mint az angyalok és kedvesek is, tisztelettudóak. Értük sokan állnak sorba.

2012. aug. 22. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!