Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a vékony, szép lányoknak?
Egy teltebb csaj nem lehet szép szerinted ?
Lehet,hogy benned van a hiba. Ne a tökéletes lányt keresd, mert ők úgyis találnak jobbat.
Miért lenne tökéletes, attól, hogy vékony és vonzó?
Most ha nekem nem vonzóak a kövérek, akkor mit csináljak? Szerintetek nagy öröm ez számomra? Én örülnék a legjobban, ha vonzódnék a kövér lányokhoz, de inkább undort érzek. :(
Talán a környékbeli lányokkal nem netezel:)
Csak itt sajnáltatod magad, hátha egy netes csak megszán itt és kezd veled. Szánalmas. Bár könnyebb, mint elkezdeni kondizni. Ahhoz fel kéne állni a gép elől.
A kérdezőnek szerintem ez már a századik ilyen kérdése, szereti sajnáltatni magát. Persze erre nem vevők a lányok.
Ráadásul alacsony is, ami megint nem túl szimpatikus vonás.
Be kellene látni, hogy nem mindenkinek jár és jut barátnő, főleg nem olyan, aki messze a saját szintje fölött van.
Tehát kövér, csúnya lányoknál kellene próbálkozni, azoknál sikeresebb lehetne a kérdező.
Nézz tükörbe és vond le a következtetést, hogy egy olyan ember, mint te, nem méltó egy szép, vékony, normális lányhoz.
A saját életedet keseríted meg, ha ennek ellenére elérhetetlen lányokra vágyakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!