Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá bármennyi esélyem, hogy megismerjek egy ilyen férfit?
Nos, elég régóta konkrét elképzelésem van arról, hogy milyen számomra egy igazi álompasi, akivel szívesen leélném majd az életemet, de kezdem úgy érezni, hogy ilyen ember nem létezik. Tudom, nem szerencsés mereven ragaszkodni egy ilyen pontosan meghatározott karakterhez, mert annál kevesebb az esély, hogy rátalálok.
Szóval az én ideálom egy komoly, inkább visszahúzódó és magányt kedvelő férfi, akinek nem fontos, sőt ellenzi, hogy végigbulizza az éjszakát meg hótrészegre igya magát minden héten legalább egyszer. Ha teheti, inkább otthon marad és bezárkózik. Egyáltalán nem csajozik, mert utálja a nőket. Lényeges, hogy intelligens és művelt legyen, szeressen gondolkodni, meglovagolni az élet nagy kérdéseit, illetve egyaránt kedvelje a művészeteket és a tudományt. Persze a humorérzék is fontos, de szerintem az egy fokon magától társul az intelligenciához. Nem várom el, hogy kedves legyen, lehetnek aljas, csipkelődő megjegyzései a világra, vagy akár rám is, de azért szeressen és legyen hozzám végtelenül hűséges. Kapcsolatunk (természetesen a szerelem mellett) a kölcsönös őszinteségen és tiszteleten alapuljon. Az kifejezetten jó, ha van benne embergyűlölési hajlam, ha gonosz és romlott a lelke, néhanapján embert ölnie is szabad, ha éppen úgy tartja kedve, csak ne bukjon le vele a rendőrség előtt. Mindenfajta mentális vagy lelki betegség (személyiségzavarok, bipoláris zavar, skizofrénia, neurózis) pluszpont, viszont bármilyen függőség kizáró ok. A stílusa legyen rideg, régimódi. A külsővel kapcsolatban nincs sok megkötésem, egyedül a hosszú hajat nem szeretem, és azt, ha egy férfi alacsonyabb nálam. (171 centi vagyok.) Általában a fekete hajú, barna szemű, de fehér bőrű, magas férfiak tetszenek küllemre, akiknek csúnya elálló fülük, csontos arcuk és hosszú orruk van. De ebben elég rugalmas vagyok, az érdekel a legkevésbé, hogy hogyan néz ki. Kövér vagy sovány, izmos vagy cingár, lehet bármilyen. És a legjobb, ha erről ő is ugyanígy vélekedik, és ő is többre tartja a belső értékeket.
Hű, ez egy elég bőséges leírás lett, talán kicsit elvetettem a sulykot. Félre ne értsen senki, nem a társkeresés a célom, igazából szerintem azzal még bőven ráérek. Hanem az, hogy megtudjam, érdemes-e várnom egy ilyen férfira, vagy jobban járok, ha egy idő után feladom a vágyaimat. Tehát végső soron a kérdésem: Látott-e vagy hallott-e valaki valaha is egy olyan férfiról, akire ez a jellemzés ráillik, netalán ő maga az?
L/18
(Ja igen, felső korhatár nincs. Minél idősebb, annál jobb.)
Ezaz oldal telis tele van ilyen tündéri pasikkal....
Hány levelet kaptál eddig?
" Egyáltalán nem csajozik, mert utálja a nőket. "
Ha ilyet keresel... No comment.
Rám - a lelki részéből - elég sok minden rám illik a leírásból, és szerintem rengeteg ilyen férfi van. Tudod, ezzel az a probléma, hogy ha egy ilyen férfi összejönne egy ilyen 18 éves kiscsajjal, mint te, az már akkora változás lenne az életében, hogy ő maga is teljesen megváltozna, és többé nem az a férfi lenne, akit keresel.
A másik meg, hogy láthatólag nagyon gyerekes elképzeléseid vannak, és fogalmad sincs róla, mire van szükséged valójában. Az egész leírás nem a valóságban, hanem egy álomvilágban gyökerezik. Nem kéne ennyi orosz regényt olvasnod, árt neked.:)
"Az kifejezetten jó, ha van benne embergyűlölési hajlam, ha gonosz és romlott a lelke, néhanapján embert ölnie is szabad, ha éppen úgy tartja kedve, csak ne bukjon le vele a rendőrség előtt."
Ezt a hülyeséget sürgősen felejtsd el, és térj vissza a nyamvadt, való életbe kislány!!!
A viszzahúzódás és életről való filozofálás még teljesen rendben van. Az is, hogy ne bulizzon meg ne igyon, bár ez ma már olyan nagy közhely... Mintha amúgy mindenki minden éjjel hányásig inná magát (mondom ezt úgy, hogy nem bírom sem a bulikat, sem az alkoholt).
Aztán az ezutáni részek, nem is tudom, mintha egy a kamaszkor végén álló kis fruska írta volna, aki ilyen meg olyan okokból nagyon haragszik a világra (amelyről valószínűleg keveset tud), és ehhez a gyűlölködéshez keresne partnert, akihez amúgy néha hozzábújhatna. Persze az is lehet, hogy csak fekete humor, és nem vagyok elég rugalmas, de mint idősebb, művészetek és az élet nagy kérdéseit felölelő témákra igen fogékony férfi, én távol tartanám magam egy ilyen (leírás alapján) lánytól, mint te vagy.
Találhatsz egy hozzád hasonló keserűbb srácot (nem férfit, srácot), de a gyűlölet, sötétség, nők utálata igen könnyen csattanhat rajtad, pláne, ha ezek bipoláris zavarral párosulnak. ;)
Mindenfajta mentális vagy lelki betegség (személyiségzavarok, bipoláris zavar, skizofrénia, neurózis) pluszpont
Menj a diliházba nagyon sok vonzó pasit fogsz találni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!