Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit higgyek róla? Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Még múlt héten az EFOTT fesztiválra az egyik napra a barátnőm magával hozta az egyik fiú barátját. Nekem nagyon színpatikus volt és rengeteget beszélgettünk, másnap dicsekedett barátnőm, hogy a fiú jó fejnek tart engem, gondoltam felveszem vele neten a kapcsolatot aztán majd elhívom valahova. Myvip-en kezdtem a keresést, meg is találtam, de az adatlapján ezek a klubbok szerepeltek: Vásárlásmániás lányok, szájfény nélkül sehova, hello kitty csak lányoknak... ez normális dolog?2009. júl. 22. 22:44
1/4 anonim válasza:
mennyi idős a fiú? EFOTT ugye felsőoktatásban résztvevőknek lett kitalálva eredetileg, de azt nem tudom, hogy középsulisok mehetnek-e...szóval ezt nem ártana tudni. de szerintem az is lehet a dologban, hogy a srác ilyen "viccesfiú", aki ilyen jóértelemben vett "barom", ilyen társaság bohóca, aki benne van minden hülyeségben, és lehet, h csak poénból vette fel azokat a klubbokat. nyilván többet tudsz meg róla, ha felveszed vele a kapcsolatot.
20/L
2/4 anonim válasza:
szerintem tuti csak poénból lépett be a klubokba. kizárt hogy meleg lenne vagy ilyesmi :D nyugodalom!
19/L
3/4 anonim válasza:
szerintem se meleg..égyébként a hello kitty csak lányoknak klubbnak egy ideig..vagy még mindig fiu a tulajdonosa..xd
4/4 anonim válasza:
szerintem se meleg..egyébként a hello kitty csak lányoknak klubbnak egy ideig..vagy még mindig fiu a tulajdonosa..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!