Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit gondolnátok ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondolnátok ezek után?

Figyelt kérdés

(én 16, ő 17) Képzeljétek bele magatokat, a reakciótokra lennék kiváncsi.

Tegyük fel, hogy tetszem neked, és ez kölcsönös is. De te minden este bulizni jársz, meg iszol, és viszont nem vagyok ilyesmi típus, ezért kijelentem, hogy emiatt nem nagyon lehet köztünk semmi. Amúgy Te már többször is felvetetted előtte, hogy mi lenne ha találkoznánk. Végül is, amikor megmondtam neked, hogy nem lehet semmi, akkor Te azt mondtad, hogy nagyon sajnálod, mert tetszem neked.

Most viszont úgy vagyok, hogy iszonyúan akarok veled találkozni, pedig már vagy 1 hete nem beszéltünk. Ezek után, írok neked egy sms-t, hogy mi lenne ha találkoznánk. Mit reagálnál?

2009. júl. 22. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
AZT, HOGY BELÉMZÚGTÁL, ÉS LESZ EGY JÓ NUMERA
2009. júl. 22. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék az a pasi , akkor nem lenen olyan hogy egy hétig nem beszélünk, szerintem a pasi nem érez irántad semmit sem.
2009. júl. 22. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti,h te jobban szereted mint ő téged,mert ha fordíva lenne, akkor ő írt volna sms-t.Ezzel most ő győzött és akár még az is lehet belőle,h csak egy új buxának fog tartani és ennyi.Bár kívánom h ne így legyen!
2009. júl. 23. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki, de az következetlenséged arra utal, hogy oda vagy értem, én meg ezt jól ki is fogom használni.

kb ennyit

2009. aug. 1. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
A srác nyilván örülne neki, mivel ez annak a jele, hogy ő kell neked. Bele fog egyezni a találkozóba, de ezek után már nem tehetsz neki szemrehányást a sok bulizás miatt.
2009. aug. 1. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Arra gondolnék, ne felejtsek el majd gumit vinni.
2009. aug. 1. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem akar tőled semmit már rég hívott volna vagy küldött volna smst vagy ha találkozni akar akk leitat azt lefektet.én erre tudok gondolni ilyen viselkedésből
2009. aug. 1. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
mondjuk én többre tartanék egy lányt, mint az ivást:)
2009. aug. 2. 12:11
 9/9 StephanieXx ***** válasza:
Szia,18 éves lány vagyok,NE haragudj,most tényleg nagyon sok negatívat kaptál...de gondolj bele...Te szimpatizálsz vele,és ki is mutatod..ennek kölcsönösnek kellenne lennie..azt mondtad,hogy minden nap iszik,alkoholos állapotban mondta,hogy "találkozzunk"?!?Gondold végig,egy fiú aki minden nap iszik majdnem,17 ÉVESEN az sok,szerintem...A SZEMEDBE mondta,hogy "tetszem NEked" mi ez ha nem túlzott egoizmus???ARRA várt,hogy irsz neki...szerintem hagyd a francba...a saját érdekedben:)Lehet rosszul esik olvasni..sőt biztos,(én is voltam ilyen helyzetben)de ez az igazság!Nekem az mondta,a plátói szerelmem,csak csókoloztunk...hogy "szeretsz..ezt tudom"mindig mikor vissza akartam utasítani,egyszer azt mondta,hogy "Ha szeretsz megteszed"...és soha többet nem néztem rá,úgy mint FÉRFI...:)Szóval Neked is ezt ajánlom:)
2009. aug. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!