Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam a tudomására,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renesmee18 kérdése:

Hogy hozzam a tudomására, hogy tetszik nekem? (Lent)

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje ismerem Őt. De egy jó ideje nem találkoztam Vele. De most újra elkezdtünk beszélgetni facebookon. De mivel most nyár van, és Ő és én is megyek ide-oda, augusztus végéig be vagyunk táblázva. Ő most fog egyetemre menni én pedig 11.-be, de elég közel lakunk egymáshoz. És mesélte, hogy most van egy ilyen se vele se nélküle kapcsolata. Hogy adjam a tudtára, hogy tetszik nekem?

Várom az ötleteket. :)

17 éves lány.

2012. aug. 17. 01:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Legjobb ha elkezded hogy ki tetszik neki akar e komoly kapcsolatot es ha ugy van akkor őszinten megmondod neki:D
2012. aug. 17. 01:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán elmondod neki, nem kell ezt túlbonyolítani. 19/F
2012. aug. 17. 01:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de nem igazán hajlok arra, hogy elmondjam neki.. :D

Ha csak arra gondolok, hogy megmondom neki, görcsbe rándul a gyomrom. Azt hiszem az elutasítástól félek. :))

Ez ellen mondjuk nem tudom, hogy mit tehetnék..

2012. aug. 17. 01:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy hogy nem lehet belőle semmi baj!
2012. aug. 17. 01:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát végül is nem lehet baj, csak az olyan kínos.. :DD

De még dumálok Vele, és ha majd találkozunk, akkor megpróbálom elmondani Neki. :D

Köszönöm.^^ Azért még várom a válaszokat.

2012. aug. 17. 01:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak sokszor nem értünk a "jeleitekből" semmit, ezért térj a lényegre, akkor tuti tudni fogja, hogy tetszel neki. A visszautasítástól meg ne félj, nincs vesztenivalód. A tetszés meg nem egyenlő a szerelemmel :D. 2. voltam.
2012. aug. 17. 01:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Élőbe sokkal hatásosabb és elne felejsd hogy te irányisd a beszélgetést hogy meg tudd neki mondani végy bátorságot magadon és hajrá!
2012. aug. 17. 01:57
 8/13 anonim ***** válasza:
(első voltam)
2012. aug. 17. 01:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát most annyira elszántam magamat. :DD

Nem egyenlő a szerelemmel tudom, de akkor se szeretném, ha visszautasítana.

Azt meg főleg nem, hogy "kislánynak" nézzen vagy ilyesmi..

(Mondjuk nem tudom, hogy miért nézne kislánynak, de akkor is. xd)

2012. aug. 17. 01:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Maximum azt mondja nem akkor kész akkorse lesz semmi nem tetszettél neki na puff lesz jobbis(első)
2012. aug. 17. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!