Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval csajok ugyehogy titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval csajok ugyehogy titeket a pasi külseje csak kis mértékben érdekel?

Figyelt kérdés
Jó persze megnézitek a pasit, de én arra a következtetésre jutottam így jó pár sör után, hogy a beszélőkénk miatt és azazt körüllengő stílus titeket jobban lázba hoz
2012. aug. 16. 23:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nem.

L/18

2012. aug. 16. 23:43
 2/19 anonim ***** válasza:
úgy van, 1.ként egy ribit hallhattunk
2012. aug. 16. 23:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha valamiért vonzó számomra a srác, akkor nem érdekel a külseje.
2012. aug. 16. 23:46
 4/19 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy a magyarázatodban szerepel (legalábbis az én esetemben), de azért egy helyes arc, ápolt külső is sokat lendít a dolgon.
2012. aug. 16. 23:47
 5/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. miért kell leribizni? a külső is fontos, nem igaz,hogy kis mértékben. a belső szintén fontos,de az nem pár sör után egy beszélgetésben nyilvánul meg. bizonyos élethelyzetekben,hogy mire hogy reagál. teljesen más,hogy mit mond el magáról egy pasi és milyennek nyilvánul meg az élet dolgaiban ;)
2012. aug. 16. 23:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Fú,volt egy pasim,istenem,ronda volt,de a kisugárzása...IMÁDTAM!nem lennék férjnél rohannék szexelni vele!
2012. aug. 16. 23:48
 7/19 A kérdező kommentje:
Asssszondom, a külsőt megnézitek de nem adtok rá mindent, sőt a mérleg nyelve a belbecs javára borul
2012. aug. 16. 23:50
 8/19 anonim válasza:

Az ápoltság mindennél fontosabb szerintem! Engem nem tudna lebeszélni a lábamról egy igénytelen,de jó dumás pasi. A külső is számít,de valóban nem ebbe szeretünk bele! :)

21/L

2012. aug. 16. 23:50
 9/19 A kérdező kommentje:

Jó persze ápoltság az evidens.

Szal az agyarait subickolja rendesen, a hajáról nem tud zsíros kenyeret majszolni a füle meg dugult el a sok zsírtó.

Ezek ALAPdolgok természetesen

2012. aug. 16. 23:52
 10/19 A kérdező kommentje:
*meg nem :D
2012. aug. 16. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!