Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnám meg, hogy akar-e tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja, hogy tetszik nekem az illető, és eddig azt hittem, hogy én is tetszem neki, legalábbis ezt mutatta, mert sokat bókolt, kereste a társaságom, sokat beszélgettünk. Ha ő nem bókolt volna, fel sem figyeltem volna rá, de nagyon megtetszett. Egy hónapja viszont nagyon visszafogta magát, és szinte már csak munkahelyi dolgokról beszélünk, ami engem nagyon bánt. Keresem a társaságát, de udvariasan leráz.

Azóta van ez, amióta volt egy céges buli, ahol kicsit többet ivott a kelleténél, és én ennek nem örültem, amit a tudtára adtam, ugyanis vele mentem a céges buliba, haza viszont már egyedül, mert ő nem volt autóvezetéshez megfelelő állapotban. A rákövetkező héten a szemem elé sem került, csak utána, és azóta teljesen megváltozott. Már azóta beszéltünk, mondtam hogy nem haragszom, amiért taxival kellett haza mennem, meg ilyesmi, de mégsem ugy viselkedik velem, mint előtte. Még szégyellné mindig magát? Rákérdezni nyíltan nem akarok, hogy akar - e tőlem valamit, viszont én lassan szerelmes leszek...

2009. júl. 22. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
rákérdezel?
2009. júl. 22. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Jaja beszélj vele négyszemközt nyugodt körülmények között...

Hívd el sétálni és egyetek fagyit :P

2009. júl. 29. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaj ne légy már ilyen...Egyszerűen kérdezd meg és kész...ennyi.
2009. júl. 29. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:

De nem merem, mert félek, hogy mégsem akar semmit....

És akkor utána hogy nézzek a szemébe ha találkozunk?

2009. júl. 29. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy belé, akkor mondd meg neki! Abból sosem sül ki jó dolog, ha valaki nem vállalja a saját érzéseit.
2009. júl. 29. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
úgy tudhatod meg, h akare valamit, hogyha mélyen a szemedbe néz!!
2009. júl. 30. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!