Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még nem volt barátnőm, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem volt barátnőm, csak egy, aki saját maga kezdeményezte a dolgot. Hogy lehetne felszedni egy lányt?

Figyelt kérdés

Mit mondjak neki, ha ismeretlen, és mit ha ismerős?

Hogy kezdeményezzek? Hogy mennyek oda hozzá? Törjek rá, vagy kamudumával szóljak hozzá? Kérlek, hogy mindent, amit tudtok mondjatok el erről a témáról. Köszi előre is...

2009. júl. 22. 20:50
1 2
 1/16 anonim válasza:
91%
Én azt mondom neked olvasd el az én kérdésem elötted írtam:) nemtudom hány éves vagy de ha elmúltál 18 rámtörhetnél:D
2009. júl. 22. 20:53
 2/16 anonim válasza:
90%
o bocsi a miért nem találok normális pasit voltam...
2009. júl. 22. 20:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem elég sok barátnőm volt már.. 95%uknál ugy indult, hogy feltünően bámultam őket.... és amelyikükön láttam hogy visszavisszanéz, és meg volt rá a lehetőség, pl barátikörön keresztül, beszélgetni kezdtünk.. a többi ugyis megy magától...
2009. júl. 22. 21:37
 4/16 A kérdező kommentje:

a Kérdés feltevője vagyok, csak nem tudom, hogyan kell választ adni egy illetőnek...

Köszi a válaszokat.

Ha lehet még írjatok...

2009. júl. 23. 20:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy még nem múltam el 18...:D De köszi az érdeklődést.
2009. júl. 23. 20:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda a lányhoz amelyik tetszik,és csak őszintén beszélgess vele!( ...ha szórakozóhelyen találkozol vele akkor egy ital mellett beszélgessetek!! Ha tetszik az "ötletem" írd meg és adok még neked szívesen hasonló tanácsokat!!
2009. júl. 24. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Nálam is pont ugyanez a helyzet! Részemről nem kezdeményezek, előbb utóbb meg csak lesz valami. Türelem rózsákat terem... :-)

21F

2009. júl. 24. 21:31
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Aha:D Ha még nem múltál egy tizennyolc, akkor pedig rám törhetnél:D Igazán, halál komolyan mondom! Tippeket is szívesen adok!
2009. júl. 24. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:

21:31-es vagyok. A

z előttem szólónak: egy cseppet felelőtlen vagy...

2009. júl. 24. 21:58
 10/16 anonim ***** válasza:
próbálj netes társkeresőkön ismerkedni aaztán talizz pár lánnyal. vesd el a magvakat. aztán majd lesz gyakorlatod benne.:)
2009. júl. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!