Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék végre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék végre egy normális, hűséges, kedves, megértő, humoros, bájos de még szabad lányt, aki lehetőleg 14 és 22 év közötti?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan lány, se nő, aki a te igényeidnek meg fog felelni, vagy hozzád méltó lenne.
2012. aug. 16. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
ömmm...figyelj! Szerintem egy 14 éves gyerek nem vonható egy kalap alá egy 22 éves nővel. Te hány éves vagy? többre mennél ha ezt is odaírnád...
2012. aug. 16. 18:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Maradiak vagytok, konzervatívak. Én már randiztam olyan 15 éves lánnyal, aki ezerszer értelmesebb volt, mint egy huszonéves lány. Persze ez fordítva is megtörtént már. Nem a kor a lényeg, hanem a jellem és az érzelmek.
2012. aug. 16. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy a nomrális, hűséges, kedves, megértő, humoros, bájos, lányok meg téged tartanak "selejtnek", ezért nem találsz egyet sem? Lehet lejjebb kellene adnod az igényeidet, vagy maradhatsz egy panaszkodó és magányos... de nekem tök mind1...
2012. aug. 16. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

tehát...azzal egyetértek, hogy nem a kor a legelső, de azért fiatalon ez elég meghatározó lehet. Ezt úgy is értem, hogy azért egy 14 évesnek és egy 18+nak mások a szükségletei(ha érted mire gondolok). Én nem tartom magam konzervatívnak, ez csak a személyes véleményem. Egyébként válaszolva a kérdésedre...elég sok olyan lány van...:) Sok szerencsét neked és találd meg azt akivel egy hullámhosszon vagy. Bár én nem "hiszek" a netes ismerkedésben, mert ez csak nem személyes. Ja meg a másik hátrány...tegyük fel hogy nagyon megtetszett a lelke, de kiderül, hogy az ország másik végéből való...na akkor van igazán hoppá :D

2012. aug. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!