Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ez a fajta felsőtest (kép lent)? Randiznátok ezzel a sráccal?
17/F és budapesti lakos a gazdája, ha valaki kíváncsi rá, e-mailben arcos fotóval is szolgálhatok. :)
Manapság már nem divat az egészségesen sportos testalkat? Nem kell profi testépítőnek lenni, de azért picit gáz, hogy manapság a szivacstest az ideál kinézet szempontjából.
Dancsi Bácsi
kíváncsi vagyok az előttem szólok milyen testi adottsággal rendelkezhetnek....főleg ha csajok és ha belenéznek a tükörbe akkor egy zsírdisznó néz vissza, de álmodoznak az izmos srácokról..
Kérdező! Nagyon jó testi adottsággal rendelkezel szerintem. Nem úgy nézel ki mint aki nem sportol. Egy a lényeg, hogy ne gyúrd ki magad csak azért, hogy egy idióta kis divat majom alfahím legyél, hanem ilyen férfiasra a csajoknak az jön be nem a felfújt lufi aki emelgeti a súlyokat szedi azt a sok ÓTVART, de egy kis fizikai munkától a tüdejét kiköpi! Szóval szerintem jó vagy!!!! Nekem tetszik!
18.: A testépítőket nem kell a hústorony méretű tablettákat zabáló ci.gányokkal, sem az xs-es kivágottpólós kefehajú divatbu.zikkal azonosítani. Attól hogy a tv-ben és a Bivalyba.sznádi ci.gánydiszkóban azt látod, még nem az a valóság. Persze, nem kell nagyon izmosnak lennie, és lehet hogy neked tetszik, de valljuk be, hogy ezzel az alkattal igen nehéz cipelni a cementes zsákot, és megvédeni a barátnőt ha kell. (márpedig manapság kell...)
Ne érts félre, nem beszólni akartam... sőt, még csak "gyúrós" sem vagyok, az egészség és a funkcionális izomzat miatt edzek, nem versenyzek. Az viszont zavar ha engem leoltanak emiatt, egy habtestűt meg feldícsérnek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!