Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én Skinhead vagyok és nagyon tetszik egy emós lány, nem tudom mit szeretnek az emósok, hogy tudnék a kedvére tenni hogy összejöjjünk? Pls normális tanácsokat?!
Nem az a baj, hogy emo vagy nem emo. Ezek ilyen bélyegek, tinis pozőrködéek, amiket az ember idővel kinő.
Az egyik baj, hogy ő lehet, hogy már jövőre kinövi, neked meg még van rá 10 éved. Sajnos ebben a korban 5 év elég sok, te egy minden szempontból gyerek vagy, ő pedig egy kezdő felnőtt. Akármilyen büszkén is hordod az egódat (valószínűsítem, ismerve a korosztályodat), ennek ellenére mégis egy gyerek vagy még. Ő pedig nem anyuka akar lenni hirtelen, hanem párkapcsolat kell neki.
A másik baj, hogy bár a skinhead-séget kinövöd, de a mögötte álló szélsőjobbos/neonáci (jellegű) alapvető politikai beállítottságod nem fog megváltozni. Tehát ha felnősz, öltönyös jobbikos leszel. Az emo viszont inkább a hippi mozgalom felől nőtt ki legalábbis a mondanivalója egy részét tekintve (béke, szeretet), ami meg baloldali eszmerendszert jelent a háttérben, akármilyen befordulós mázzal is öntik le. Ő tehát jó eséllyel baloldali vagy liberális jellegű, de max középkonzervatív lesz. Ezt most azért írom le, mert bárki bárhogy ágál ellene, egy hosszútávú kapcsolatban a nézetrendszerek eltérősége bizony gondot okoz.
"15 éves és skinhead.gondolom baromi sokat tudhatsz a dologról amit "képviselsz".semmilyen csaj helyében nem állnék le egy ilyen undorító féreggel."
Talán ismered a srácot? Nem? Akkor miért ítélkezel felette? Így te se leszel jobb, sőt..
Egyébként ne az apró jelekre figyelj, hanem az egyértelmű dolgokra. Hidd el, én már megütöttem így a bokám. Sok sikert testvér!
14/88
"Te büdös zsidóóóóóó érzed ezt a gáz szagot ?? :D "
igen,valószínűleg tényleg nagyon igazságtalanul ítélkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!