Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? Elmenjek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Elmenjek? Vagyne?

Figyelt kérdés

Tegnap megismertem egy fiút nagyon aranyos volt..és meg is beszéltük hogy westend előtt találkozunk és elmegyünk mozizni.(holnap)De most kb 10 perce láttam az adatlapján(fb-n) hogy egy másik fiú kiírta ezt:(Nagyba zuhanyzok, erre a szembe lévő ablakból kiabál pár csaj, hogy MÁRK!MÁRK!MÁRK! mondom mi a f*sz?:D

Aztmondják itt a .... Kristóf barátnője a Szandi..mondom ok..:D) most meg eszembe jutott hogyha van barátnője én elmegyek vele lesz valami (smaci stb..) akkor én leszek a k*urva ..:// nincsenek kapcsolatban de ez nem azt jelenti hogy nem is járnak...a csajt is ismerem...és enm szívesen bántanám meg...mit tegyek most(?)

2012. aug. 15. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fiut vigyél, az a biztos. Ha csajt vinnél a végén még rá is ráhajtana.
2012. aug. 15. 23:36
 12/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok xdd Ne ne mond, hogy "szia nem vagyok ribi" xd! Nem fog ribancnak tartani, jobb esetben. Menj el, érezd jól magad.

Amúgy azzal a fiúval, akit én mondtam többször is találkoztam, elmentünk városba ketten meg ilyenek, azt hittem lesz valami, de aztán láttam azokkal a lányokkal az árkádban. Aztán előző hét vasárnap összefutottunk a városban, amikor a haverjaival volt, beszélgettünk, leültünk egy padra ( nem említettem neki, hogy láttam azokkal a lányokkal mert kíváncsi voltam, hogyha nem tudja, akkor hogy fog viselkedni velem ), elég rámenős volt, átkarolt meg minden, aztán mondtam neki, hogy nem akarok valahányadik csajod lenni, ő meg:"nem, nincs más csaj, csak te teszel.." blablabla o.o aztán mondtam neki, hogy oké, és elmentem... Azóta nem beszéltünk. Bár ő írt, hogy "most mivan?" De még nem szeretnék neki válaszolni.. Nem tudom mit akarok. De 6. lenni biztosan nem xd.

Csak azért írtam le ezt, mert ha ő is ezt fogja mondani neked, akkor ne hidd el neki, mármint, hogy nincs más... főleg ha több csajnak is bejön, és még csak egy napja ismeritek egymást, és máris azt mondja hogy szeret. o.o

2012. aug. 15. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!