Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? Elmenjek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Elmenjek? Vagyne?

Figyelt kérdés

Tegnap megismertem egy fiút nagyon aranyos volt..és meg is beszéltük hogy westend előtt találkozunk és elmegyünk mozizni.(holnap)De most kb 10 perce láttam az adatlapján(fb-n) hogy egy másik fiú kiírta ezt:(Nagyba zuhanyzok, erre a szembe lévő ablakból kiabál pár csaj, hogy MÁRK!MÁRK!MÁRK! mondom mi a f*sz?:D

Aztmondják itt a .... Kristóf barátnője a Szandi..mondom ok..:D) most meg eszembe jutott hogyha van barátnője én elmegyek vele lesz valami (smaci stb..) akkor én leszek a k*urva ..:// nincsenek kapcsolatban de ez nem azt jelenti hogy nem is járnak...a csajt is ismerem...és enm szívesen bántanám meg...mit tegyek most(?)

2012. aug. 15. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Keress más pasit, itt van rögtön az a Eko gyerek.
2012. aug. 15. 22:50
 2/12 A kérdező kommentje:

igen persze mert itt fogok össze szedni bárkit is -.-"

az első kommentnek tényleg nagyon sok értelme volt...(Y)

2012. aug. 15. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Gyere szétszednélek az ágyban :d Jól nézhetsz ki
2012. aug. 15. 22:53
 4/12 A kérdező kommentje:
úristen bujj már el..-.-
2012. aug. 15. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Van egy teljesen ilyen ismerősöm.. mármint ha ilyen a te Márkod, vagy Kristófod is (?) .. na szóval, 100 csaj ír a facebookjára, más lányok képe alá szíveket ír, közben van csaja ( 2 hetente más általában ). Egyszer a barátnőimmel az árkádba voltunk, leültünk egy asztalhoz, kajáltunk meg beszélgettünk, aztán megláttuk őt egy másik asztalnál, egyedül utána mellé ült egy csaj, aztán fél óra elment, 10 perc múlva meg jött egy másik lány.. mi meg így o.o xdd. OKÉÉ. Nálam is bepróbálkozott egyszer kétszer, de nem szeretnék a 6. csaja lenni. :) Te tudod, menj el szerintem, nem biztos hogy az a srác is ilyen. :)
2012. aug. 15. 23:00
 6/12 anonim ***** válasza:
fél óra után elment* bocsi kimaradt. :)
2012. aug. 15. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
(?)O_O(?)
2012. aug. 15. 23:01
 8/12 A kérdező kommentje:
ő nem ír más lányoknak a képei alá hanem nekem olyanokat mondott...hogy ő szeret ..stb.. a szokásos duma ..de ha elmegyek...és lesz valami akkor meg ribinek fognak titulálni...:ss még akkor is ha még smaci se meg ilyenek vagy csak menjek oda mondjam neki hogy tudom hogy van barátnőd..én nem akarok ribi lenni szia??:o
2012. aug. 15. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Fäszé mész oda? Úgyis meggyőz hogy maradj ott vele, elég naivnak tűnsz. Az a biztos, ha el se mész.
2012. aug. 15. 23:20
 10/12 A kérdező kommentje:

nem vagyok naiv ;DD egyszer koppantam és tanultam is belőle;D

meggyőzni meg ezek után:| ha viszek magammal valkit (lányt: az gond ?:o

2012. aug. 15. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!