Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár 13-15 éves LÁNY [! ] véleménye kellene. (14F vagyok). Nektek csak az ilyen divatmajmok jönnek be? Mert hiába próbálok ismerkedni, mindenkinek van egy páva barátja.
Figyelj haver, én se értem, hogy mit csíp 1-2 csaj a kivágott pólós, bmx-es, csőnadrágos, baseballsapkás selyemfiúkon. Van egy kettő akiket a derekuknál törnék ketté, mint egy botot. A 30 kilójukkal...
Szóval én is kíváncsian várom, mi jó bennük.
16/F
Azért bántjátok a páwákat mert helyesebbek nálatok, van stílusuk meg csajuk?:DD
Őőő nem csak a páwa divatmajmok jönnek be, láttam 1-2 helyes normál srácot is. Csak aki helyes az páwa, aki ronda azon megmár a páwaság sem segít. Érted nem?:D
13-14 éves lányoknak barátja?:d khmm rib@nc khmm.. xDD
15 éves már középsulis, ő pasizhat.:d. De egy általános iskolás kislány ne izéljen már pasikkal. :D
16/L
szerintem tök rendbe van veled minden :D, ha meg igényes vagy, és ahogy írtad nem teszed a nagymenőt,hogy ugatsz mindenbe,és a felfogásod is jó.. ahogy olvastam:D, sokkal többet érsz mint a páwák
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!