Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ehhez? Szerintetek ez nagyon gáz lenne? :D (érdekes kérdés)
Hát még régebben megismerkedtünk egy lánnyal, azóta nem rég találkoztunk is és nekemnagyon megtetszett.:D (mindig azt mondja hogy aranyos vagyok, de erre még most sem tudok mit mondanixd) aztán facebook-on beszélgettünk stb.., és kiderült hogy ő is tetszik nekem meg én is neki:) Hülyeségből mindig azzal szoktuk egymás "csesztetni" hogy megkérem a kezét és elmegyünkxd meg ő is mondja hogy mikor kérem már meg:D
De az mi facebookon megkérdezni tőle hogy járunk-e?-.- hát azt akárhogy is neem akarom...:D
Most mind2en elmegyünk nyaralni... de megbeszéltük hogy találkozunk ha hazajöttünk.
Most jön a kérdés:D
Mi lenne ha elmennék hozzá, beszélgetnénk... stb és egyszer csak (áááá de gáz lenne nemtudom olyan nyálas én emg nem vagyok ez a tipus:D) letérdelnék és mondanám a nevét és (nagy komolyan) leszel a barátnőm? elő vennék egy dobozt és abba lenne egy ilyen cukor nyaklánc biztos tudjátok és megcsókolnám...:D kb 110% hogy igent mondana:D De mit gondoltok nem lenne túl nyálas vagy nemistudom... nem az én stílusom lenne szerintem nagyon nyálas lenne, és vagy nagyon valószínű hogy elröhögném magam vagy nem is csinálnám meg, dehátna...:D na most akkor mondom az elsődleges bajokat...xd
1. még életembe nem csókolóztam...(szr ügy tudom, dehát ez van.)
2. még barátnőm se volt( bár lehetett volna egypáár:D)
3. nem biztos hogy tudok cukorka nyakláncot szerezni, de akkor amjd kitalálok valami mást:D
4. az a baj hogy nagyon félek attól, hogy nem lesz téma, esetleg nem érzi majd jól magát velem, értitek ilyen alapdolgok amik fontosak...:\
kb ennyi...
na lányok ti mit szólnátok ehhez?:D
és köszönöm a normális válaszokat.:D
Ezt mindenféleképpen csináld meg!
Én biztos elolvadnék tőle(d)! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!