Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek manapság miért nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek manapság miért nem a hűséges pasik kellenek?

Figyelt kérdés
Hanem az a bunkó, megcsalja minden buliba, aztán mégjobban oda van érte mint előtte, "mert annyira szeret hogy teljesen megbánta és megígérte hogy nem tesz ilyet többé, de aranyos"
2012. aug. 14. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Itt arra kell koncentrálni, hogy a férfi és nő között pozitív tulajdonság nincs.

Két véglet van:

1. Lúzernek bélyegzett pasik

2. Szemét disznó nincs benne tiszelet.

Mivel a 2. véglet erőt sugároz így az kell a nőknek.

2012. aug. 14. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Valóban, egyre nehezebb olyan férfit találni, akinek helyén az értékrendje. De személy szerint úgy vagyok vele, hogy inkább semmilyen ne legyen, mint egy olyan aki hűtlen, bunkó, hazug stb.
2012. aug. 14. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne dicsekedjen senki azzal, hogy ő milyen hűséges típus, mégsem értékelik a csajok. (Sajnálom, nekem nagyon úgy fest ez a kérdés.) Csak azért mondom ezt, mert vannak akik szentként állítják be magukat, majd kiderül, hogy ugyan olyanok ők is.

Vannak azonban, akik tényleg képesek kitartani a párjuk mellett. De aki kitart a másik oldalán, az nem azzal csalogassa a másik nemet magához, hogy húha én hűséges típus vagyok, ide gyertek. Majd ezt eldönti a partner.

2012. aug. 14. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Amelyik pasi jól néz ki az tudja is magáról, megcsalja a nőjét, mert sok a ribbanc.

Aki hűséges az nem néz ki jól vagy más defektje van, így ha nőhöz jut nem csalja meg, mert az szakítóok és ki tudja mikor jut megint nőhöz.

Amíg a nő fiatal addig a külsőségekre megy ( kivéve ha a nő ronda), mikor elege lett abból, hogy mindenki megcsalja na akkor lejjebb adja az igényeit a külsőségeket tekintve. Akkor jön el a te időd barátom, vagy most csak ronda nőd lesz.

2012. aug. 14. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert a nők szeretik a rossz fiúkat.Meg a parasztokat.

A nőknek át kell vágni a torkukat.;)

2012. aug. 14. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként arra gondoltam,hogy itt sok válaszoló komolyan gondolja amiket mond,pl. értelmes válaszoló is?Mert akkor ott mentális gondok vannak.
2012. aug. 14. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!