Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előnyösek az ilyan lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Filinger Artemisz kérdése:

Előnyösek az ilyan lányok?

Figyelt kérdés
Soha életében nem sminkelte ki magát és csak vizet iszik.

2012. aug. 14. 00:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem csak jó :) mégis mi baj lenne ezzel?? a víz egészséges... és legalább nem visel fél kiló vakolatot magán... és meg ken össze a mindenféle smink-kencéivel... szerintem fogadd el őt így ahogy van, szerintem egy értelmes és okos, különleges lány lehet, ha nincs szüksége ilynekre hogy felhívja magára a figyelemet, mármint sminkre... ha meg nem értesz egyet lehet, hogy szimplán csak érzékeny a szeme és nem bírja a sminkcuccokat, mert bepirosodik vagy valami..
2012. aug. 14. 00:58
 12/15 anonim ***** válasza:
*nem ken össze akart lenni... am L/19 voltam :)
2012. aug. 14. 01:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai világban nem,ugyanis mindenki az ilyen agyon sminkelt ribikre bukik
2012. aug. 14. 01:03
 14/15 A kérdező kommentje:
eggyáltalán nem vagyok vega. am köszi a válaszokat! :)
2012. aug. 14. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Van több olyan bőven 20 feletti lány ismerősöm, akiken még soha nem volt smink, mégis jól néznek ki nélküle. Én is inkább amellett vagyok, hogy egy lány ne sminkelje agyon magát.
2012. aug. 14. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!