Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikortól, , szabad" a csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól, , szabad" a csók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Engem az érdekelne,hány éves kortó ,,lehet".

Illetve mik a veszélyei?Előre is köszi. :)

14/F

2012. aug. 13. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor le van kapcsolva a villany.
2012. aug. 13. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
amint a Patás (Haumann Péter) elfújja a petróleum lámpást, szabad a csók!!!
2012. aug. 13. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincs semmi veszélye. Nekem pont 14 évesen jött volna össze, de 2 okból nem sikerült. Szeptemberben 15 leszek, szóval addig nem is tudok találkozni a lánnyal. (távkapcsolat) 14 évesen már szabad. 14/f
2012. aug. 13. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Könnyen kaphatsz szájrákot, szifiliszt, sőt AIDSes is lehetsz!!!Arról nem is beszélve, h pestises és leprás is...

Komolyra fordítva a szót:Nincsenek veszélyei maxleharapja a nyelved.:P

Mikortól szabad? Nos mikor úgy érzed eljött a pillanat, lassan közeledsz hozzá, csücsörítesz, mint 1 balfék és, ha pofán vág akkor még nincs itt az idő, ha nem akkor utána d.gd is meg.xd

2012. aug. 13. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
még h nincs veszélye el vagy tévedve... van is 1 ilyen betegség minek az a neve hogy "csók betegség" meg herpesz is lehet akár..
2012. aug. 13. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
2012. aug. 13. 22:09
 7/12 A kérdező kommentje:

Vicces egy társaság ez... :D

igazából csak érdekelt,mi már hónapok óta csókolózunk a barátnőmmel,csak a herpesz állhat az utunkba. :)

13 éves,nem szándékozom megd.gni...!Szeretjük egymást anélkül is még 2-3 évig! ;)

2012. aug. 13. 22:12
 8/12 Mendus ***** válasza:

húú mononucleosis-om nekem is volt, az első csókom után kaptam el...:D sőt egy barátnőm is így járt még 4 éve, de ez nem elrettentésképp írtam! :)

SZABAD A CSÓK, MA SZABAD A SZERELEM...

20/L

2012. aug. 13. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
egy tuti..AIDS-es nem leszel..:D
2012. aug. 13. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor szabad csókolózni, ha már megtanultál helyesen írni!:)
2012. aug. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!