Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni egy pasit? És hogy szerezhetem meg?
Hát én is így vagyok ezzel.
velem úgy van, hogy tetszik valaki annak vagy én nem jövök be vagy csak egyszerűen bunkó.. akinek meg bejövök, rá nem úgy gondolok mint akitől akarnék is valamit.
Probálkozz bulikban( bár az nagyon izé..:s nem hinném, hogy ott komolyabbat szeretnének a pasik)
vagy ajánlom még egy barátod barátját... egy jóbarát csak tud valakit ajánlani:S
msn? de az is milyen.
háát hallod én se tudom:O de am csak van valaki aki bejön, nem?:)
19:37-es vagyok.
miért ne tetszenél neki?:O
Menj el a barátnőiddel a városba, vagy akárhova... és nem kell neked megszerezned, mert ha akar ő szerez meg magának.
21:13-as: én is elkezdtem annak idején gyúrni, volt amikor számolgattam a fehérje, szénhidrát mennyiséget stb.. A testem lassacskán elkezdett fejlődni, de az önbizalmam nem! Ugyanis soha se voltam, és most sem vagyok megelégedve a testemmel! Vigyázz nehogy beleessél ebbe a hibába!
21F
19 és fél vagyok!
18:54-Sajnos nincsenek olyan barátnőim,akikkel elmehetnék:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!