Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni ezt a gátlásosságot és félelmet?
még csak 16 éves vagyok, de akkor is adódnak olyan helyzetek, hogy ismerkedni 'kéne' egy fiúval én meg azt se tudom, hol vagyok.. nem tudom igazán önmagam adni, nagyon izgulok..
nagyon ideges szoktam lenni ha előre megbeszélt találkára megyek, akkor is.. félek, hogy nem lesz beszéd téma..hogy valamit elbaltázok.. kérlek segítsetek! bármi.. témákat is írhattok, vagy hogy hogy viselkedjek.. vagy előtte valami nyugtató akármit :D
Én mindig izgulok, ha valahova időre megyek, szóval ha haverokkal találkozok akkor is már 10-15 perccel INDULÁS előtt tűkön ülök, az órát nézem és zenézek útra készen, aztán 5-10 perccel előbb ott vagyok ahol kell :DDD
Amúgy ami a beszédtémát illeti, bármi ami az ember eszébe jut. Én sokat szoktam beszélni az emberekről, a tetteikről, következményeiről, stb. és elemezgetek magam körül mindent ösztönösen, szóval ezt használom ki és viszem át tudatossá :DD Jó kis beszédtéma szokott lenni, valamint egy-egy csajszit még érdekel is, azokkal lehet hosszabb távon beszélgetni :PP
Amúgy lehet az aktuálitásokról is beszélni, pl. olimpia, vagy bármi más, ami éppen jön. Lehet sztorizgatni... Végtelen a lehetőségek száma, a lényeg az, hogy spontán jöjjön és a beszélgetést se akard keretek közé szorítani. Én sok ismerősömmel a macskák nemi életétől az univerzum keletkezéséig jutunk el, ha beszélgetünk csak úgy menetközben :DD
F/16
a legjobb barátaimmal ugyanígy vagyok mi is beszélünk hülyeségekről és okos dolgokról is egyaránt és nagyon élvezem:D
akkor van gond ha ismeretlennel találkozom.. most is az lesz.. tetszek egy fiúnak..meg végülis ő is nekem de roh@dtul félek:(
de köszi ez az elemezgetés lehet jó lesz.. nem oltogatok csak úgy felmérem a dolgokat, lehet beleszáll, köszi:)
de még így is ideges vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!