Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10-éves vagyok van egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-éves vagyok van egy fiú akivel járok de nyári szünetben csak beszélgetünk és félek hogy nem szeret hogy birnám elérni hogy szeresen és puszi kézfogás legyen?

Figyelt kérdés

2012. aug. 12. 11:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:( de amugy nem babizok inkább fiusabb vagyok és mennőb de hát ha ti ilyen izék akkor szerintem.. jó hagyuk kár volt kérdezni
2012. aug. 12. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:

akkor ne fiúsabb legyél, hanem lányosabb, az lehet jobban bejön, sőt biztos a fiúknak !

Miért közösítettek ki ?

Attól, hogy nem ad puszit, meg nem fogja meg a kezed még szerethet ...

és olvass sokat, szörnyű az írásod !

Jah, és adj neki te puszit, és fogd meg te a kezét ha ezt szeretnéd, ennyire egyszerű :)

2012. aug. 12. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Menj barbizni inkább még xd
2012. aug. 12. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:

"fiúsabb vagyok és menőbb..." Nos, gratulálok biztosan nagyon menő lehetsz, csak saját magadat cáfolod meg;) Mert szerintem ha valaki "menő" azt pont, hogy nem közösítik ki, hanem inkább ő a többieket...na mindegy.

Jár két ember egymással : SZERETIK EGYMÁST, KÉZEN FOGJÁK EGYMÁST, stb...alap dolgok. Ha ez nálatok nincs meg, mégis hogy "jártok"??

10 évesen ilyet....b*sszus...hova fajul ez a világ...és a srác hány éves amúgy? 12? -,-"

2012. aug. 12. 19:43
 15/18 anonim válasza:
A Barbi szar szerintem !A plüs állatok jobbak!XD
2013. febr. 5. 20:12
 16/18 anonim válasza:
Mért vagytok k.cs.g.k!!!?
2013. febr. 5. 20:14
 17/18 anonim válasza:
Helyesbitek!Mért vagytok ilyen k.cs.g.k!!!?
2013. febr. 5. 20:15
 18/18 anonim válasza:
Irnise tudok mind1!!!
2013. febr. 5. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!