Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megkérdeznem őt?
Már régóta bele vagyok zúgva, de mivel hetente egyszer találkozunk, nincs sok lehetőségem. Azt tudom hogy imád engem, de egyenlőre még barátként tekint rám.
Egy másik városban lakik mint én, és a boltba amibe jár, ott dolgozik a volt osztálytársa, aki mindig jól eldumálgat vele.
Szerintetek érdemes megkérdeznem a barátnőmtől hogy "hol tartanak"? Persze nem így konkrétan. Mert nem hiszem el hogy egy egyedülálló csajt ne támadna le egy boltos srác, aki ráadásul a volt osztálytársa is.
Olyan sz@r érzés, hogy nem tudom hogy mi a helyzet :S
Mit csináljak?
Mmüm, m nem jó a köntörfalazás. Én úgy tapasztaltam a lányok EGY igazából úgyis érzik azért hogy mi van a háttérben kettő szeretik ha nem sunyi módon próbálsz köntörfalazni ilyenekkel kapcsolatban.
Nem letámadni se kell, hogy "na MI VAN? az a boltos jobb csávó mint én mi?!! mi? engem meg már nem is szeret mi?" de ebben semmi extra nincs, tök normális dolog, hogy neked tetszik, és elmondod amit erről gondolsz. Még az is lehet hogy jó vége lesz.
Többek közt egyszer volt egy lány aki egy másik sráccal viszonylag sokat találkozott, ez engem zavart. Beszélgettem erről másokkal, és végül egy emberke akinek ezt főleg mondta, mondta nekem hogy semmi meg lehet kérdezni hogy ők most járnak-e stb, mert amúgy is magam idegelem szét ezzel ha nem.
OK felhívtam, szia szia, aztán végül is mondtam hogy kérdezhetek valami személyeset? Igen. És akkor megkérdeztem hogy járnak xy-al, mondta hogy nem, aztán kérdezte miért, arra meg mondtam valami összevisszaságot.
De például azt is lehet volna rá mondani, hogy mert nekem teszik, mind1. Szóval én is gondolkoztam hogy ááá de nem, de ha meg nem mondod, akkor lehet a csaj SEJTI, de háát te vagy a férfi neked kéne mondanod ő meg ha nem mondod akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!