Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megkérdezzem tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkérdezzem tőle?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem. Nagyon még nem ismerjük egymást. Én kamionozok és gondoltam megkérdezném tőle, eljönne-e velem Párizsba. Jövőhéten indulnánk. Én 21 éves vagyok ő pedig 19. Szerintetek, hogyan reagálna rá? :D

2012. aug. 10. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg kérdezheted tőle,de nem hinném hogy igen-t mond.

Nem ismeritek még egymást eléggé.

Nekem elég furcsa lenne ha egy kamionos csaj ilyet kérne

F

2012. aug. 10. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha még nem nagyon ismeritek egymást, szerintem nem egy ilyennel kéne indítani.

Én legalábbis nem mondanék igent, még akkor sem, ha amúgy bejönne a srác.

Először hódítsd meg hazai terepen szerintem. Aztán ha úgy látod tetszel neki, elhívhatod.

De ezzel szerintem csak elijeszted.

2012. aug. 10. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ menyi ideje ismered. Ha jól kijöttök, nem az a szégyenlős nem tudom én milyen csaj. Akkor szerintem bele menne. Ja bocs. xD Most látom nagyon még nem ismeritek egymást. Akkor szerintem esélytelen. De nem ismerem őt... Így nem nagyon tud az ember segíteni. Max annyit tudol tenni hogy megkérded tőle minél hamarabb. Ha bejösz neki, akkor lehet hogy gondolkozik rajta.
2012. aug. 10. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell semmit sem elsietni. Majd ha már ismeritek egymást, együtt jártok, akkor gondolkozz ilyesmiken.

24/N

2012. aug. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!