Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halljuk fiúk! Mi az az egy mondat/tett ami után soha többé nem akarsz többet randizni a lánnyal? :D
mert nekem az lenne a célom hogy végre békén hagyjon, kéne egy kis segítség :D
u.i: +a mondd meg neki"-t már próbáltam, sikertelenül. radikálisabb megoldás kell. (20/L)
"Terhes vagyok, de sajna nem tudom, kitől. Ugye a nevedre veszed, és elfogadod a sajátodként?"
xD
12-es, hogy miként próbálom lerázni? :D
eddig főleg passzív ellenállással, de nem látszik célravezetőnek..lassan ott tartok hogy minden tiszteletem amiért ilyen kitartó.
régóta ismerem, nem is néz ki rosszul, de abszolút nem illünk össze..ha épp nem kínos csend van köztünk, legszívesebben sikítva verném a fejem a falba.
köszönöm az eddigi jótanácsokat, ha valakinek még eszébe jut valami ami használna, írja meg bátran! :D
ja, és nagyjából közös a baráti körünk..olyat írjatok hogy sokat fogom én még látni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!