Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy ez a srác annyi csajnak tetszik?
Van egy srác aki sztem elég ronda, 19 éves. Eddig 4 csajról tudom, hogy tetszett/tetszik nekik, az egyik még mikor a srác dobta rászokott a drogra, piára meg cigarettára miatta és pszihiátrián is volt. Viszont elég pattanásos és töpszli gyerek. 175 cm magas. Én még 1 lánynak se tetszettem és ez miatt nagyon bezárkózott és visszahúzódó srác vagyok, utálom a külsőmet. Kíváncsi lennék, hogy a srác hogyan érheti el, hogy Ő meg tetszik sok csajnak? Bevallom, hogy elég irigy vagyok rá :( És nagyon magányos vagyok
17/F
Ebből is láthatod, hogy hozzáállás kérdése az egész.
Ha pozitív, vidám vagy akkor többeknek tetszel meg. Mintha búsan fejet lógatva rohangálnál mindenhova.
Már ne haragudj, de a 175 cm az hol töplszi???
Hol élsz te, Monsterland-ben? :D
Amúgy meg no para, a tini csajok még nincsenek megérve arra, hogy észrevegyék a kedves, szeretnivaló, ámde visszahúzódóbb, csendesebb fiúkat.
Később eljön a te időd is, nyugi! :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!