Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszek neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rolloh kérdése:

Szerintetek tetszek neki? Járna velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe nemrég zúgtam belé, de nem mertem ráírni facebookon ezért csak lájkoltam pár dolgát..

(persze nem csak facebookon látom)

És ő is lájkolgatott meg megbökött meg minden.

1 nap aztán barátnőmmel elmentünk a városba és ott volt..

Integtett nekünk és nagyon nézett minket, de barátnőm szerint engem nézett, mert barátnőmnek van pasija meg minden, meg barátnőmnek az utcájába lakik. És biciklivel trükközött..:) Aztán mondtam, hogy menjünk haza és ő elment. De kiderült, hogy haza ment, mert bnőm szomszédjának a szomszédja. És bnőm szomszédja mondta, hogy hazajött és kikérdezték: és azt mondta rám, hogy jó nő vagyok meg nem vagyok rossz csaj, de nem számol be a szerelmi életéről.. De nagyon nézett meg köszönt is meg minden de facebookon nem ír rám.:( Érdeklem vagy sem? Szerintetek?

2012. aug. 9. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ő sincs még 13 éves?
2012. aug. 9. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy facebook zaklató.
2012. aug. 9. 11:34
 3/9 A kérdező kommentje:
én 14 vagyok novemberben leszek 15 ő meg 15 éves
2012. aug. 9. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
milenne, ha nem várnád, hogy a sültgalamb a szádba repüljön? arra nem is gondoltál, hogy esetleg te is ráírhatnál?
2012. aug. 9. 11:41
 5/9 A kérdező kommentje:
csak a fiúk szoktak kezdeményezni, de ráírnék csak félek, hogy nem akar velem beszélgetni, vagy, hogy nem ír vissza vagy, hogy idegesítőnek talál.. de lehet ő is ezt gondolja és ezért nem ír rám.. de nem tudom
2012. aug. 9. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha nem írtok egymásra, sosem fog kiderülni. Próbáld meg, legalább megtudod, hogy érdemes e rá várnod.
2012. aug. 9. 11:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Megpróbálom!
2012. aug. 9. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is irj ra nem halsz bele :D
2012. aug. 9. 14:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, rá írtam és azt írta, hogy most külföldön van, de ha hazajön szeretne velem talizni..:)
2012. aug. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!