Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem lehet még ilyen lányt találnom manapság?

Figyelt kérdés
Aki alacsony, inkább vékony alkatú, max kicsi súlyfeleslege van. Jellemre kedves, megértő, hűséges, ragaszkodó, odabújós típus, van humorérzéke, de tud komoly is lenni, ha olyan témáról van szó. Inkább félénk, szerény típus, nem a beképzelt, nagyképű, beszólogatós, bunkó fajtából való. 14 éves kortól felfelé keresnék ilyen lányokat.

2012. aug. 8. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó neked, de akkor szegény kérdező veled nem nagyon tud mit kezdeni. 10es válaszoló.
2012. aug. 8. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:
A 10-es válaszoló épp azt igazolja, amit élőben is folyton tapasztalok. Ha van is ilyen lány, már biztos, hogy foglalt.
2012. aug. 8. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok!

Azért írtam, hogy lásd, igenis vannak hasonló lányok!

És nem mindegyik foglalt!:) Ja és tudod, hasonló a hasonlót vonzza, csak tudni kell ismerkedni!:)

2012. aug. 8. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Jézusom,hogy tudtok így vaktában általánosítani?!A 14-17es korosztálynak üzenem,hogy azért előttetek van még jócskán idő amit kihasználhattok tapasztalat szerzésre,úgyhogy csak a veletek egyidősekről alkossatok max véleményt.Különben meg abban a korban amúgy is pont így kell csinálni,csajozni pasizni,amennyit lehet.Tisztelet a kivételnek,de ritka az az eset mikor egy 20-30éves elmondhatja,hogy 14-5-6stb évesen ismerte meg a mostani párját.Csak annyit akartam mondani,hogy én aki tényleg túl vagyok már jó pár negatív élményen,még mindig azt mondom,hogy érdemes keresgélni,mert biztos van normális lány (hisz azért is szóltam fel a kommentek ellen,mert pasiból is van olyan akinek nem a ribanc kell).Az persze már más kérdés,hogy nagyon nehéz ilyen személyt találni.Pedig én még szűkíteni is tudnám a feltételeket "őszinte és megbízhatóra":)

26f

2012. aug. 9. 20:33
 15/15 anonim válasza:
Ha megverekszel értük xD
2012. aug. 9. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!