Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem lehet még ilyen lányt találnom manapság?
10-es válaszoló vagyok!
Azért írtam, hogy lásd, igenis vannak hasonló lányok!
És nem mindegyik foglalt!:) Ja és tudod, hasonló a hasonlót vonzza, csak tudni kell ismerkedni!:)
Jézusom,hogy tudtok így vaktában általánosítani?!A 14-17es korosztálynak üzenem,hogy azért előttetek van még jócskán idő amit kihasználhattok tapasztalat szerzésre,úgyhogy csak a veletek egyidősekről alkossatok max véleményt.Különben meg abban a korban amúgy is pont így kell csinálni,csajozni pasizni,amennyit lehet.Tisztelet a kivételnek,de ritka az az eset mikor egy 20-30éves elmondhatja,hogy 14-5-6stb évesen ismerte meg a mostani párját.Csak annyit akartam mondani,hogy én aki tényleg túl vagyok már jó pár negatív élményen,még mindig azt mondom,hogy érdemes keresgélni,mert biztos van normális lány (hisz azért is szóltam fel a kommentek ellen,mert pasiból is van olyan akinek nem a ribanc kell).Az persze már más kérdés,hogy nagyon nehéz ilyen személyt találni.Pedig én még szűkíteni is tudnám a feltételeket "őszinte és megbízhatóra":)
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!