Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem lehet még ilyen lányt találnom manapság?

Figyelt kérdés
Aki alacsony, inkább vékony alkatú, max kicsi súlyfeleslege van. Jellemre kedves, megértő, hűséges, ragaszkodó, odabújós típus, van humorérzéke, de tud komoly is lenni, ha olyan témáról van szó. Inkább félénk, szerény típus, nem a beképzelt, nagyképű, beszólogatós, bunkó fajtából való. 14 éves kortól felfelé keresnék ilyen lányokat.

2012. aug. 8. 18:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

:D Vannak még ilyenek.... talán...

17/L.

2012. aug. 8. 18:55
 2/15 anonim ***** válasza:

vannak ilyenek de kevés.

14/l

2012. aug. 8. 18:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok de szerencsésnek kell lenned hogy találj ilyet mert az a kevés ami van foglalt
2012. aug. 8. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül foglaltak,mert manapság a legtöbb fiúnak r*banc kell.

14/l

2012. aug. 8. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen van. Sokáig kell keresned, mert nincs olyan, hogy pontosan stimmelni fog a leírásod és még te is tetszeni fogsz neki. Max akkor ha neked már majd más tetszik. A Murphy törvény üldözi az embereket. :)
2012. aug. 8. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:

egy ilyen csaj van értem oda, csak külsőleg nem jön be. pedig olyan aranyos *-*

ez van :D

2012. aug. 8. 19:55
 7/15 anonim ***** válasza:

14 felett. Húha. És min csinálsz, ha egy 71 éves öregasszony jelentkezik a társkeresődre. Mert most ezt csinálod. Beszerzel magadnak egy fiatal lányt, akit lefektetsz és másnapra ott hagyod.

Hidd el ismerem a fajtádat.

15/L

2012. aug. 8. 20:01
 8/15 anonim ***** válasza:

LoL. azért komoly ... Téged sem értelek miért mondasz véleményt olyanról akit nem is ismersz.. :D

deh amúgy ebben igaza van a csajszinak,hogy a mostani fiúknak a r*bik kellenek.. :D

17/L.

2012. aug. 8. 20:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se szent, se tökéletes, de szeretném hinni, hogy van olyan lány, akivel több éven át szerethetnénk egymást.
2012. aug. 8. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, szinte minden illik rám, csak sportosan vékony alkat vagyok! :) Félénk sem vagyok éppen, hanem inkább csak csendes és nyugodt.De a többi teljesen stimmel.

Ja és állítólag egész jól nézek ki.

Viszont van barátom...

20/L

2012. aug. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!