Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakással lehet hóditani? Képkek!
Figyelt kérdés
29 éves vagyok ezt tudtam összehozni kemény munkával! bejön nektek csajok?
2012. aug. 8. 16:02
41/87 anonim válasza:
takarítsd le a fényképezőgép lencséjét.
43/87 anonim válasza:
te vmi 16 éves kisfiú lehetsz
aki ilyet elér nem dicsekszik és nem fotózgatja bizonygatva a tv-jét sem...
44/87 anonim válasza:
Tudtam én, ez a tag a TV-árus fia.
45/87 A kérdező kommentje:
utálom ha hazugnak néznek. nm bizonyitgatni akarok én semmit főleg nem nektek csak 1 kérdést tettem fl
2012. aug. 8. 16:22
47/87 anonim válasza:
itt bizonygatod már mióta,hogy te hoztad össze a szomszéd házát.
48/87 anonim válasza:
49/87 anonim válasza:
nem off-olni akarok, de baromira nem illenek össze a bútorok.
Keverted a modernt, a régivel, de rosszul...
Az üvegasztallal nincs gond, de baromira nem passzol a krisztály csillárhoz, meg a régi 200 réteg lakkos szekrénysorhoz + a gipsz plafondíszekhez :-(
A bőr ölő gern.al nincs gond, de a mindenhol ottlévő gagyi művirágok...ember !!
Ha tetszik a régi nagymuter kastély stílus akkor legyen minden bútor olyan, ne csak fele-fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!