Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak meg van ijedve, vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meg van ijedve, vagy nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, azt mondta, hogy jól érezte magát. Azóta msn-en folyton rámír, én rá sose, viszont nem hív el sehova. Azt hittem, hogy egyáltalán nem is érdeklem, és csak szórakozik velem, de időközben megtudtam, hogy nem volt még sose barátnője. Az is eszembe jutott, hogy csak emiatt fél. Vélemények? Nekem tetszik nagyon, nem akarom elrontani. Mit csinálhatnék?
2012. aug. 8. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Te ne hívd el sehová, viszont utalgass rá szolidan. Pl: olyan jó idő van jó lenne egyet sétálni. Adj neki bíztató jeleket, hidd el a fiúknak sem olyan könnyű, főleg ha nagyon tetszel neki :) hajrá 20/L
2012. aug. 8. 09:02
 2/3 okoska31 ***** válasza:

Olvasd már el, mi a túrót írtál. Összefoglalom, jó?

A srácnak még nem volt barátnője, Veled randizott, azóta hiába ír rád, Te sosem válaszolsz neki.

Szerinted nem azt lenne kötelező gondolnia ezek után, hogy nem sikerült az első randi, és le akarod koptatni?

komolyan WOMAN, gondolkozzál már!

2012. aug. 8. 09:34
 3/3 A kérdező kommentje:
de visszaírok, csak mindig ő ír először
2012. aug. 8. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!