Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek leszidjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszidjam?

Figyelt kérdés
beszéltem facen egy sráccal aztán eltűnt,erre ráírtam egy hétre rá de megint lelépett köszönés meg minden nélkül
2012. aug. 7. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nálam is van egy ilyen lány sokat beszlek vele, márha gépközelbe kerül, de egyszer fennt láttam amikor bejelentkeztem aztán hírtelen eltűnt. Én szimplán lesz@rom, de csak szimplán. Te is szimplán! Lehet dolga van, vagy nem ér rá, egyébként szánalmas ez a face csetelgetés ahelyett, hogy személyesen beszélgetnétek.
2012. aug. 7. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem veszed a lapot????Nem vagy fontos a számára,sz.rba sem vesz!Hagyd a francba keress mást!
2012. aug. 7. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
ezek a hozzászólások öcsém! Vigyzázz nehogy behaljon a routered, mert nem lesz internet és megszakad a külvilággal a kapcsolatod.. ISTENEM!
2012. aug. 7. 15:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Inkább szo.pd le.
2012. aug. 7. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Ma már mindenki face-n ismerkedik???

Teljesen felesleges ezen pörögni, sz@rjál rá. Keress mást.

2012. aug. 7. 15:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak beszéltetek, nem vagy a csaja... ne pattogj, mert az aztán tényleg nem segít. Amúgy szerintem nem érdekled, azért tűnt el, vagy jobb dolga is van.
2012. aug. 7. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam mondani a csajoknak h a joejt puszi hol marad :D
2012. aug. 7. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!