Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék végre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék végre egy rendes, normális lányt? Ki hol ismerte meg a párját, fiúk?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Már megint egy ilyen kérdés, hmpf.
2012. aug. 7. 15:27
 2/8 okoska31 ***** válasza:

miért? ezzel nem itt akar találni.

egyébként én a munkahelyemen anno (de nem voltunk közvetlen kollégák). bár, éppenséggel egész életre azért nem jött be...

2012. aug. 7. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még van kétszázmillió ilyen kérdés.
2012. aug. 7. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Tele van a GYK rendes normális lányokkal és rendes normális fiúkkal. Csak éppen sose találkoznak. Mind itt jajong, hogy milyen szerencsétlen, és csak bunkók vannak mindenütt.
2012. aug. 7. 15:35
 5/8 Anowind válasza:
Hehehe! Próbálkozni kell ;) Meg kell ragadni minden lehetőséget. Egyébként az élet legnagyobb kérdése, hogy hol találni mert nem tudni... Én is kiírtam a kérdést egyébként. Természetesen akiknek már van csajuk az mind ezzel fog jönni: "Hát ez a kérdés már ezerszer volt"! De lefogadom máshogy gondolkodna ha szóba se állna vele senki ;D
2012. aug. 8. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérsz egy normális választ is?

Nos. Akár hiszed, akár nem, az egyházi ifjúsági közösségekben nagyon sok normális, rendes lány van. És ne hidd, hogy mind földig érő szoknyában jár, copfban van a haja és égreforgó szemekkel közlekedik. Ha nem eleve úgy mész oda, hogy "sok hülye szentfazék", de ha úgy is, kedvesen fognak fogadni. De azért ne úgy kezdd, hogy barátnőért jöttél. Ez csak egy ötlet volt, az ateisták jöhetnek leszavazni, nem fogok rájuk haragudni. :))))

2012. aug. 8. 19:24
 7/8 Anowind válasza:

1, Hol ismertem meg a párom: Volt akit társkeresőn, volt akivel a véletlen hozott össze bár ezeknek már vége.

2, Hol találhatsz normális lányt: Az utcán, a könyvtárban, a buszon, elvétve szórakozóhelyen aki hasonlóan hozzád normális srácot keres, moziban, uszodában stb. Normális csajt bárhol találhatsz! Csak ki kell szúrnod őket. Ha beszélgetsz a lánnyal akkor is ki tudod szúrni, hogy kiért lenne esélyes pályázni :D Így valószínű, hogy a lakóhelyeden is vannak normális lányok akik neked is tetszenének. Csak légy bátor és udvarolj neki!

Normális lány fogalma: Olyan lány aki szívesen ismerkedik más emberekkel nem megkülönböztetve őket csak a külső és a kereset alapján. Olyan lány akiért érdemes megküzdeni. Nem magamutogató, normálisan kommunikál stb.

24/f

2012. aug. 9. 12:45
 8/8 anonim válasza:
én mondjuk csak 16 vagyok..:'D de facebookon ismertem meg már majdnem 2 éve együtt vagyunk...szóval akárhol lehet próbálkozni ;dd
2012. aug. 14. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!