Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha mostanság nagyon tetszenek a 13-15 év körüli lányok is, pedig már 18 elmúltam?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 13:02
2/9 anonim válasza:
MOndjuk gondolkodj,hogy azok még kislányok,és nézelődj a saját korod körüli lányokban,én is kb a 18 éves lányokat szeretem,mondjuk én se vagyok sokkal több,mint 18.
3/9 A kérdező kommentje:
Olyan szép formásak, szép kicsi cickók, alacsonyak is vékonyak is, pont az ideáljaim.
2012. aug. 7. 13:15
5/9 A kérdező kommentje:
Pedofil nem vagyok, ezeknek a lányoknak olyan alakjuk van már, hogy igazi nők és nem kisgyerekek. Te sem vagy tisztában a szó jelentésével látom, okoska. -.-"
2012. aug. 7. 13:33
6/9 anonim válasza:
nem azt írtam, hogy mi vagy, de ez a szép formás cicik... jó, 15 éveseknél oké, na de a 13 évesnek hol van szép formás cicije?
7/9 walk w1th mee válasza:
Dugd meg őket...ezt csináld
8/9 anonim válasza:
nekem 19 a barátom, és az elején nagyon nem mert kezdeményezni, mert attól félt, hogy majd mit gondolok róla, de aztán összejöttünk, és nagyonnn szeretem, tehát szerintem nincs ezzel gond, a szüleimet az elején kicsit zavarta, de most már jól kijönnek (persze attól is függ, hogy mennyivel múltál el 28, mert ha már 50 körül vagy, az tényleg gáz)
15/L
9/9 anonim válasza:
az én barátom is idősebb nálam, szerintem nem gáz, csak ne egy 13, hanem mondjuk 15-16 körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!