Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe fülig szerelmes vagy. Tudnátok segíteni hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe fülig szerelmes vagy, és az egyik nap fogok találkozni vele de mint barátként, és szeretném megmondani neki hogy én többet érzek iránta mint barát.
Még régebben elhívtam valahova és kérdezte hogy barátként vagy másként és akkor féltem és csak annyit mondtam hogy mint barátként hívnám el. Nem tudom hogy mit gondol rólam szval nagyon félek hogy mit mondjak neki.
15 évesek vagyunk mind a ketten.
Tudom hogy 15 évesen ciki ilyet kérdezni de még lányba nem voltam ennyire szerelmes és félek a leégéstől.
2012. aug. 6. 21:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy szerinte lehet-e köztetek több mint barátság, és ha igent mond akkor valj neki szerelmet :)
2/6 A kérdező kommentje:
És mondjuk az nem lenne jobb mert én ezen gondolkoztam h szerelmet vallok neki és a végén kérdezem meg tőle lehet e köztünk több-e mint barátság?
2012. aug. 6. 22:05
3/6 anonim válasza:
Szia! Fülig szerelmes vagyok beléd.
4/6 A kérdező kommentje:
xddd persze
2012. aug. 6. 22:31
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon tetszik neked akkor élszzőr csak utagas erre a dologra és majd csak később létezõ rá h "lehetne körül barátságátl esetleg több ?" Szerintem nem vesztehec vele sokat ! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm válaszotokat remélem sikerülni fog. További szép estét.
2012. aug. 6. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!