Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes lettem egy félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy félénk fiúba. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és jól kijövünk egymással. Lehet, hogy tetszem neki, de nem hiszem, hogy lmondaná. Lépjek én óvatosan, vagy várjak, hátha egyszer majd lépni fog? Nagyon fontos.

egy tanácstalan lány

2012. aug. 6. 12:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lépj, küldj jeleket. Ha félénk akkor nem biztos, hogy lépni fog, ezért vedd, te a kezedbe az irányítást! Ha nem veszi a lapot akkor fölösleges erőlködnöd...

f

2012. aug. 6. 12:45
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Uhh. Szabadulj az érzéstől, amíg tudsz. Tapasztalatból beszélek...
2012. aug. 6. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
kérd meg erre-arra. Lehet, hogy nem a szavak emberek, de rögtön ugrik, ha a segítségét kéred. Akkor örülhetsz. Egyébként meg jó lenne, ha összeszedné magát, vagy te azokra buksz, akiket istápolni kell?
2012. aug. 6. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja, első vagyok. Én is mondhatni ilyen csendesebb típus voltam-vagyok, de nekem szinte az első 2 lánnyal való találkozás után elmúlt nyomtalanul. Legelső lánynál nagyon izgultam, nem sokat beszélgettünk. A többinél már nagyon jól elvoltunk. :)
2012. aug. 6. 12:47
 5/12 A kérdező kommentje:

1, nagyon szépen köszönöm, ez egy jó ötlet. És szerintem is egy idő után majd feloldódik, egyébként velem sokat beszélget, csak társaságban nem tud föloldódni.

3, Nem magánügy, hogy ki tetszik?! És ige, én nem a "party arcokra" bukom. Te is biztos a "menő csávók" közé tartozol. Tehát neked aztán beszélhetek...

2012. aug. 6. 12:52
 6/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
nekem speciel nem szúr nem fáj h kibe estél bele: ha nem fogja a lapot akkor célozgatás / homályos utalás off és mondd meg neki mi van. aztán lesz ami lesz.
2012. aug. 6. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:

amikor olyan kettesbe vagytok valahol és olyan a pillanat adj váratlanul egy puszit az arcára közel a szájához, de véletlenül se oda. Lehet kapcsol és lépni fog, akár a következő pillanatban meg is csókol :)

Ha nem és beállna a kínos csend a részéről zavarba lenne, akkor meg itt a pillanat hogy finoman lépj, kezdj el beszélni kettőtökről, óvatosan hogy milyen jól érzed magad a társasában stb stb ezek után kizárt hogy ne essen le neki és ne lépjen.

2012. aug. 6. 13:04
 8/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
ki az a puha pcs aki ha a szája mellé kap 1 csókot akkor kis pontosítással nem viszonozza azt most tényleg nem azért ez nem "party arc" meg "vagány csávó" meg "edzőterem zombi"ság kérdése ez kb reflex.
2012. aug. 6. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:

#2-es válaszoló mondja jól. Ha csak azért lett kedves neked, mert MÁS, mint a többi de te nem vagy hasonló hozzá, csak vonz az esetlensége akkor tényleg szabadulj. Fel fog emészteni. (Tapasztalat)

De ha úgy érzed ez kihagyhatatlan és tényleg hasonlóak vagytok, akkor lépj Te:)

2012. aug. 6. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Akivel engem hozott össze a sors, az bizony nem vette a lapot, és nem viszonozta ahogy te írtad. Végig nekem kellett mindenben kezdeményezni. Randira hívás, kéz megfogása, ölelés, csók, szex. Aztán átértékeltem és tudom ma már, hogy nekem egy férfi kell, nem egy anyámasszonykatnojá.

2012. aug. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!