Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 175 alatti csajozógép pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 alatti csajozógép pasik írjatok! Vannak itt ilyenek?

Figyelt kérdés

Csak azok írjanak, akik tényleg egyfajta modern Kaszanovák és rengeteg csajuk volt vagy ha az életkoruk miatt nem is, de imádják őket a lányok.

Azt is írjátok mellé, hogy gazdagok vagytok-e vagy sem. Ez alatt nem milliomost értek, csak hogy mennyiben játszott szerepet benne, hogy a kortársaidtól jobban állsz, ha jobban állsz. Tehát van már autód és/vagy saját lakásod és/vagy jól fizető, stabil állásod. De csak amennyiben ezekkel kitűnsz a környezetedből.

2012. aug. 6. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
175 alatt tényleg csak akkor tudsz becsajozni, ha sok pénzed van.
2012. aug. 6. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Párommal nagyon sokáig jó barátok voltunk, láttam egy s mást. Őt imádták a lányok, de csak rövid időre. Nagyon sok barátnője volt. Mindig le tudta dumálni a lányokat a lábukról. A poénjai mindig betaláltak, soha nem volt egy komoly figura. A mai napig állandóan viccelődik és beszél.

Soha nem keresett sokat 100-140 ezer között, úgy van saját kocsija, hogy az apja vette nekünk (!) amolyan elő nászajándékként, de ugye az ő nevén van, bár azt a kocsit felváltva fizettük, ugyanis 2 év alatt kiakartuk fizetni (90-95 ezer forint volt a törlesztője), de most van egy 4 éves még új szagú autónk.

A kapcsolataiban soha nem játszott szerepet a pénz. Volt olyan barátnője aki mobil telefont vagy épp pénzesebb ruhákat akart vele megvettetni, szét is mentek szinte rögtön.

Ő még mindig kitűnik a környezetből, de nem a pénzzel. Ha nem az egyéniségével, bátorságával, határozottságával, humorával.

2012. aug. 6. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy félvér és lehet, hogy emiatt szeretnek a lányok. Volt már 180 centi körüli lány is, igaz, ő csak orálisan szexelt velem. És voltam már 20 éves lánnyal is a korom ellenére.

169 centi magas 15 és fél éves srác vagyok. A sulimban az alacsony fiúk tényleg nem túl népszerűek. Egyiknek van csak barátnője, de ők komolyan együtt vannak elég régóta.

2012. aug. 7. 00:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Az olvasottak szerint akkor nekem semmi esélyem nincs.Én csak 162 centi vagyok..18/F
2012. aug. 7. 20:11
 15/15 anonim válasza:

Az előadás módján múlik az egész, boldognak kiegyensúlyozottnak kell látszanod és kisebb kamukkal eladni magad tetszelegni nem csak vagyonnal lehet.

aki rinyál a kapcsolatban vagy az elején nagyon kiadja magát esetleg megretten az első 50- ven vissza utasiótástól és vagy/csak dug az nem volt olyan hangulatban hogy legyen ideje a másik azt megismerni ki ismerni alkalmazkodni a vágyaihoz. Én 170 vagyok 63 kg ideális súlyú. tudok mindig valami érdekeset , figyelem felkeltőt produkálni és kitartó vagyok ha meg is bántanak nem mutatom ki mert férfi vagyok nem csaj.

Nem a pénz a lényeg hanem kezdj valamit menő legyél benne és lássák jól érzed magad abban az életben amit teremtettél magadnak. Semmit nem számítót a pénz. Sajnos a legtöbb nő nem érett agyilag csak testileg mikor megérett a 20 milliomodik csalódás után addigra nem az a fiatalos sexy lesz 2 évente váltogatják a pasijukat.

Tudni kell kiért érdemes harcolni és ki az aki csak pár numera lesz.

2012. aug. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!