Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire félénk vagy egyszerüen nem jövök be neki?
Figyelt kérdés
Ezt a srácot csak látásból ismerem. Nagyon ritkán találkozunk annak ellenére hogy egy faluban lakunk. Egyszer mikor egyedül utaztam ő vokt a kalauz és egyfolytába oltogatot az arcképes igazolványon lévő képem miatt. Falunapon találkoztam vele én a barátnőmmel voltam ő meg a haverjaival Elment mellettem köszönés nélkül és még a fejét is elforditotta. Egyszer mikor az apukájával beszélgettem oda jött ő is lehajtott fejjel és odasuttogott egy hellot mintha muszály lenne neki köszönni. Tegnap is találjoztam vele szintén a haverokkal volt. Megint elment mellettem köszönés nélkül,alig nézett rám. Irtam neki hofy szeretnék vele beszélgetni de a nemleges választ is elfogadom csak válaszoljon valamit! Hát nem kaptam választ! Mit tegyek most?Lehet hogy bejövök neki csak félénk és nem mer közeledni vagy szimplán csak nem bir??2012. aug. 5. 22:26
2/9 A kérdező kommentje:
De legalább megirhatná hogy nem akar beszélni velem. Ennyire gerinctelen?
2012. aug. 5. 22:34
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ehhez kéne bátorság hogy gerinces ember módjára visszautasitson! Engem az zavar hogy olyan nyiltan csinálja ezr hogy a barátnőm is mondta hogy nagyon gáz ahogy viselkedik.
2012. aug. 5. 22:38
6/9 anonim válasza:
Nem akarja... szerintem fiatalok vagytok :D
7/9 anonim válasza:
Ha komolyan akarna valamit Tőled,akkor nem így viselkedne.Tehát nem jössz be Neki.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Nem értem amit írtál. Mit nem akar??
Èn 22 vagyok ő 23.
2012. aug. 5. 22:46
9/9 ASOT válasza:
így van az őszinteséghez főleg ilyen téren nincs merszük.
a komolyant úgy értette szerintem az elősző válaszoló, hogy ha valóban kellettél volna neki szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!