Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kedvel, vagy egyszerűen félénk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel jóban vagyunk. Nagyon zavarban van,ha beszélgetünk,elpirul,izeg-mozog stb..Facen általában én írok rá,suliban én megyek oda hozzá,és látom,hogy szeret velem beszélgetni,de mindig nekem kell kezdeményezni a beszélgetéseket. Nekem nagyon tetszik,de ha ő nem keres,akkor én neki nem? Mert oké,élőben mondjuk fél,de hogy neten miért nem próbálkozik..Eddig csak 2-szer próbálta meg. :D2012. ápr. 25. 13:21
1/5 anonim válasza:
Elpirul és izeg-mozog? Ez alapján nekem úgy jön le hogy tetszel neki. Szerintem kérdezd meg tőle hogy van-e valami baja, mert úgy érzed hogy "nem érzi jól magát veled", mert soha nem megy oda hozzád, stb... Ez persze nem igaz, de ha magyarázkodik és nem akar elveszíteni valahogy úgyis a tudtodra adja hogy tetszel neki... :) Aztán minden megy a maga útján.
Esetleg ha bátrabb típus vagy, egyszerűen kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova, aztán kérdezd meg tőle, hogy miért ilyen, tetszel-e neki.
Sok sikert hozzá, szurkolok nektek! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ! :)
2012. ápr. 25. 13:33
3/5 anonim válasza:
szerintem egyszerűen félénk, én is ilyen vagyok.. :D
4/5 anonim válasza:
Azért nehogy "leteperd" szegénykét ........:)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem fogom. :D
2012. ápr. 25. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!