Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem értik meg ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg ezt az emberek, miért ítélnek el emiatt, amikor nem is ismernek?

Figyelt kérdés

22 vagyok és kb. 17-nek nézek ki, eléggé elcseszett a genetikám, így nem is csoda, ha csak 14-15 év körüli lányoknak jöttem be eddig csak. Fiatalabb koromban és most felnőttként is egyaránt. Bár az egy dolog, hogy korban felnőttem, testre valahol lemaradtam egy tini fiú szintjén.

De nincs esélyem a saját korosztályomnál, emiatt fiatal lányoknál próbálkozom, akiknél meg van. Csak folyton félni kella z előítéletes, rosszakaró emberektől, nem értik meg, hogy én nem egy rossz, vén ember vagyok, hanem csak egy egyszerű srác, aki végre szeretne barátnőt, szeretne egy lányt szeretni, aki viszont szereti.

Miért van az, hogy kor alapján ítélkeznek?

Így mégis hogy legyen fiatal barátnőm, ha folyton támadnak majd az emberek, a lány szülei stb. ? :/

2012. aug. 5. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
oksziahello:$ kepet linkelj mar:$$ xdd
2012. aug. 5. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól elcseszett a genetikád, hogy fiatalabbnak nézel ki? :D

Más ölni tudna ezért!

Ha pedig az alkatod gyerekes, arra a sport a megoldás!

Egyébként a megfogalmazás alapján azt mondanám, hogy nem az a bajod, hogy 17-nek nézel ki, hanem az, hogy akként is viselkedsz! Ha 22-nek megfelelően gondolkodnál, nem tennél fel ilyen kérdést, és találnál korodbeli lányt is.

2012. aug. 5. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyébként nézd csak meg:

A srác nem néz ki többnek 17-nél, pedig 26.

[link]

[link]

Mégis ölni tudnék érte, ha elérhető közelségben lenne! :D És nem tizenéves, hanem 27 vagyok.

2012. aug. 5. 15:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Na jó, viselkedésre is gyerek vagyok még félig. Képet nem teszek ide, de priviben küldhetek, aki kéri.

Az a legrosszabb, hogy ott szemezek egy lánnyal, tuti nem több 14-16 évnél, de mégis azt érzem, ha leszólítanám tuti mindenki pedofilnak nézne és elítélne, így nem is merek próbálkozni, meg már ilyen bűntudat is kialakult bennem emiatt.

2012. aug. 5. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyél és sportolj sokat,ezen csak ez segít,más semmi.
2012. aug. 5. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem küldhetnél képet.:)

20l

2012. aug. 5. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is!21L
2012. aug. 5. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
ha összejön egy fiatalabbal szar le mit gondolnak mások amíg 14-en felül van nem lehet gond 24f
2012. aug. 5. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet!^^ 16l
2012. aug. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!