Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fel illik hívnom a csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel illik hívnom a csajt?

Figyelt kérdés
Ő 15l én 15f, tegnap összefutottunk, már ismertük egymást, jót beszélgettünk, szemezgettünk, aztán elmentünk együtt bulizni, ő sokat ivott, én annyira nem, smároltunk és tapiztuk egymást, de ő aztán hazafelé egy másik sráccal ölelkezve ment haza, én másik két csajjal ugynígy.. Szívesen randiznék vele, de lehet hogy ő csak egy futó kalandnak gondol engem. Szerintetek?
2012. aug. 5. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér ;)
2012. aug. 5. 10:50
 2/5 jin ***** válasza:
Városi vagy?
2012. aug. 5. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Bp
2012. aug. 5. 11:36
 4/5 szelesoldier ***** válasza:
Bp mi? Akkor azért lehet hogy mindketten a másik nem tagjaival lófráltok ahelyett hogy akkor már egymással foglalkoznátok. Mi lett volna ha mondjuk hazakíséred? Főleg ha ivott is. Ha messze lekik annál többre értékelte volna.
2012. aug. 5. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat a te korodban az a meno ha minden lyukat betomsz, szal mindenkepp meger 1 probat, max ott a masik ket csaj! De nagyon fontos, hogy MINDIG legyen nalad OVSZER, hogy 1 het mulva ne szaporodjanak el a "terhes kerdesek"!!!
2012. aug. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!