Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömmel leszbulni kellett volna de most jött meg nekem mondanátok nekem ötleteket mivel engeszteljem ki nagyon szeretnéém?
Figyelt kérdés
jah és leszbik vagyunk csak pozitiv hozzászolást várunk negeativot nem2012. aug. 5. 10:23
1/10 anonim válasza:
Azért mert megjött, attól még nyalni, újjazni tudsz, nem!?
2/10 anonim válasza:
Korcsok.
18/f
Thor, a villámok istene
3/10 anonim válasza:
a nyalást még megértem, hogy nem akartál, de az ujjazással mi a gondod?
egyébként meg, ha komoly a kérdésed, akkor ú is megérti, hogy menzesz alatt nem akarod annyira
4/10 A kérdező kommentje:
1 igen ez igaz
2 mivan
3 nekedis igazad van
2012. aug. 5. 20:40
5/10 anonim válasza:
elég alpári vagy az írásod alapján.. miaz hogy "leszbulni kellett volna" úristen.. finomabban is ki lehet fejezni magunkat.. pl hogy szerettem volna azt csinálni a barátnőmmel v hasonlók.. amúgy meg elég tréé ha megharagszik ezért hogy neked megjött és nemtudtátok csinálni és emiatt neked azon kell gondolkoznod hogy hogy engeszteld ki..
6/10 anonim válasza:
Az már alapból szar,ha "leszbulni kellett volna". ha szeretek vkit,nincs olyan ,h kellett volna. nem azért elégítem ki,mert kényszer.hanem ,mert örömöt akarok neki okozni,és szeretek vele lenni. ha menszeszelsz... mivan akkor?te attól még tudsz neki örömöt szerezni... vagy csináltok más programot. egy párkapcsolat nem csak a szexből áll. de gondolom nem vagy még elég érett:)
7/10 anonim válasza:
ez nagyon nagy fake :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd de rossz...
8/10 anonim válasza:
tuti kamu kérdés! "leszbulni kellett volna" így nem ír egy leszbikus!!!! Ez a "leszbulni" szó tuti nem egy leszbikus lány szájából jön ki...inkább egy pasi szájából.
22L (leszbikus)
9/10 anonim válasza:
Leszbulni??? Atyám!!
Ha hazajön a barátnőm előadom neki,h drágám leszbuljunk már egy kicsit! Kiváncsi vagyok a reakcióra,de szerintem azonnal elhagy! :D
Egyébként még kamunak is nagyon Sz@r!
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!