Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti randiznátok egy barna hajú szeplős csajjal?
Figyelt kérdés
szeplőim csak a szemem alatt és az orromon vannak , nagyon zavar engem és a hajam is barna2009. júl. 19. 11:08
21/39 anonim válasza:
igen én is randiznék veled semmi baj nincs a szeplőkbe
22/39 anonim válasza:
Sziaa!
Én egy 15 éves lány vagyok és nekem is vannak szeplőim és egyáltalán nem zavar. :D Sőt már pasim is volt. :D Jah és a hajam szőkésbarna, de a szőkeség csak a melír hatása. :( Amúgy mi bajdo van a barna hajaddal? :O
Úgyhogy fel a fejjel. :) És ne zavarjanak a szeplőid, biztosan jól áll. ;) :)
23/39 anonim válasza:
Hogy randiznék e egy barna hajú,szeplős csajjal?
Miaz hogy!? Nagyon is!!! Sőt még járnák is vele!
24/39 A kérdező kommentje:
nah akkor szeretnék én már 1 pár ilyen pasival találkozni
2009. aug. 2. 22:07
26/39 anonim válasza:
Persze, randiznék egy barna hajú szeplős lánnyal.
27/39 anonim válasza:
Én éppen egy barna hajú, szeplős csajt szeretek, de sajna reménytelenül. :(
Ő nem szeret. :(
28/39 anonim válasza:
hogy a viharba ne :D biztos találsz magadnak pasit fel a fejjel 20/f
29/39 anonim válasza:
Én személy szerint, imádom a szeplős lányokat :))
30/39 anonim válasza:
Úgy látom előttem mindent leírtak már. Igen én is szívesen randiznék veled. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!