Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WP kérdése:
A kérdésemet elsősorban 14-16 éves lányoknak tenném fel. Nektek milyen srácok jönnek be (külső-belső tulajdonság, személyiség) Mondjuk ilyenek mint én? Mert nem tudom eldönteni hogy jól nézek ki vagy sem.15/F
Figyelt kérdés
-sötétzöld szemem van
-közepes szőkésbarna haj
-átlagos és izmos testalkat között (szerintem széles váll vízilabda miatt)
-176cm magas vagyok
-egy kis hasam van :D
-nem vagyok flegma az alkalomhoz illően viselkedek (PL:Ha valaki bunkó paraszt velem annak nem fogok szépen válaszolni) "hülyülős" vagyok de idegen társaságban nem viszem túlzásba ott csak akkor ha oldott a hangulat
-akiket szeretek (haverok,barátnő) azokat bármi áron megvédem
-nem hordok csőgatyát,rózsaszin cuccokat ki nem állhatom,normálisan öltözködöm.
Nagyjából ennyi
2012. aug. 3. 20:50
11/19 anonim válasza:
Küldj képet és akkor meg tudom mondani, de így látatlanba külsőre nem.
13/19 A kérdező kommentje:
Kéne egy kis segítség :D Fogalmam sincs hogy privátban hogyan kell képet küldeni.(általában feltalálom magam de most nem jött össze) :D
2012. aug. 4. 21:22
14/19 anonim válasza:
felraksz egy képet kepfeltoltes.hu - ra, majd a direkt linket bemásolod privibe. nekem is jöhet kép ;)
15/19 A kérdező kommentje:
Tenk jú! Holnapra küldöm a képet! :)
2012. aug. 4. 21:32
16/19 A kérdező kommentje:
Elküldtem privátban a képet azoknak akik kérték ! :D
2012. aug. 5. 15:37
17/19 A kérdező kommentje:
Aki szeretne tőlem valami komolyabbat az irjon privibe és ott megbeszéljük a részleteket.... :D
2012. aug. 5. 20:43
18/19 anonim válasza:
Hát nekem se ártana egy kép, mert így nem nagyon lehet megállapítani!küldesz? A zöld szem tetszik, nekem zöld is zöld a szemem :D:D
19/19 anonim válasza:
Asszem kicsit bakiztam "zöld is zöld a szemem" ez akart lenni: nekem is zöld szemem van"! Bocsi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!