Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a lány miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a lány miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés
Vártunk jó sokan a buszmegállóban és egy mellettem balra álló lány felémnézett és amikor én is felé néztem és, amikor találkozott a tekintetünk, azaz szemeztünk, akkor rám mosolygott, de nem olyan feltűnően, csak egy kis mosoly volt, de érzékelhető és nem értem az okát.

2012. aug. 2. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet h jó kedve volt, lehet h viccesnek talált, lehet h kedvesnek és nem egy szürke hétköznapfejű fapofának...
2012. aug. 2. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Én általában mosolygok a pénztárosra, a buszsofőrre, a szomszédra, az anyukámra.... de mégsincs semmi "hátsó szándék" bennem. Ha rádmosolyognak, mosolyogj vissza! :)
2012. aug. 2. 22:15
 3/3 anonim válasza:

Lehet h eszébe jutott rólad valami vicces.. nekem is volt már ilyen.. mentem haza és szembe jött valaki azt úgy elkezdtem nevetni hogy .. xDD

Azóta se felejtem el xD .. Bár akkor naon jó napom volt xD

2012. aug. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!