Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mennyünk és mit csináljunk?
Na, a helyzet a következő, igaz hogy a randizás témakörbe írtam a kérdést, de ez nem egy randi lesz. A lánnyal már ismerjük egymást jó ideje, bár eddig csak egyszer találkoztunk mivel nem lakik túl közel és általában 2x beszélünk havonta. Van barátja, aki viszont kimegy külföldre jövő hónaptól. A lány javasolta hogy találkozzunk ,időpont már nagyjából megvan, jövő hét hétfő vagy kedd, csak azt nem tudom mit csináljunk. Lehet spontán lesz az egész, de szeretnék pár tervet előre is készíteni, olyan programötletekre lenne szükségem amikkel jól elmegy az idő, de mégse csöndbe ülünk egymás mellett mint a moziba és nem is igazán "nyomulós" program (mivel ugye tiszteletben tartanám hogy van barátja, és nem is szeretnék próbálkozni mivel már közölte előtte hogy én CSAK egy barát vagyok neki.)
Szóval, ötletek?
Könyvtárba. És keressétek meg a helyesírási szótárat.
*menjünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!