Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min kéne változtatnom?
Az a nagy baj,hogy nem tudok/merek lányoknál kezdeményezni.
A nálam idősebb 25-30 éves nőkkel egész jól eltudok beszélgetni, de velük is főként interneten élőben már nehezebben megy.
A velem egykorúakkal, meg fiatalabbakkal viszont teljesen nulla ott annyira leblokkolok ,hogy semmi nem megy nem tudok jó fej lenni, se humoros, olyankor teljesen nulla leszek általában.
A barátaim viszont mind nagyon jók a lányokkal, adtak is tippeket, de nem igazán jött össze nekem.
Direkt szoktak hívni az ő baráti körükbe , mert ők sok lányt ismernek, de akikkel eddig találkoztam sajnos még egy "jó ismerős" szintet sem sikerült elérnem,pedig fiúknál általában mindig sikerül ezt elérnem, de a lányoknál sohasem.
Már nem is megyek el ha hívnak mert mindig hülyén érzem magam a viselkedésem miatt és tele vagyok gátlásokkal, viszont nagyon nyomasztó ez így.
A külsőmet tekintve nem nézek ki olyan rosszul, olyan ember vagyok aki akkor ront el mindent ha megszólal.A külsőmet nézve sok mindennel nem vagyok elégedett ,de a barátaim is mondták,hogy nem vagyok csúnya csak sajnos nagyon rossz belső....
Azt viszont már mondták,hogy barátságtalan az arcom ,de nem tudok vele mit csinálni így nézek ki.
Azt vettem észre,hogy a szép lányoknál akik tetszenek külsőre, ott szoktam nulla lenni, de ha mondjuk olyan lánnyal aki nem tetszik nekem könnyen eltudok beszélgetni, és akkor nem is vagyok annyira gátlásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!